מה זה? בשבת אין פלירטוטים? כאילו מה? אתם חוסים באוהלה של תורה?
מ - מוניקה - New member 9/3/02 #2 לקחת לי את המילים מהפה ../images/Emo110.gif גם אני התכוונתי לשאול "מה זה"? גם לך אין קורה אמצעית??? רק תזכרי שלכל שבת יש מוצאי שבת.......
לקחת לי את המילים מהפה ../images/Emo110.gif גם אני התכוונתי לשאול "מה זה"? גם לך אין קורה אמצעית??? רק תזכרי שלכל שבת יש מוצאי שבת.......
S softy New member 9/3/02 #3 יש כאן אחד חבל שהוא איננו כאן שהטיל עלינו מוראה של תורה. סופטי יש לנו קמפינג שלם בנאוודה.
ה המתחילן מהמלין New member 10/3/02 #7 היא ביקשה רומא. ואתה קובע איתה במילאנו? שני קוים מקבילים לעולם לא יפגשו.
ה המתחילן מהמלין New member 10/3/02 #9 אני מסתכל סביב ולא רואה אף אחד . התכוונת אלי ? כבר שבע וחצי ואני לא רואה אותך באופק. אולי אני בפיאצה לא נבונה?
אני מסתכל סביב ולא רואה אף אחד . התכוונת אלי ? כבר שבע וחצי ואני לא רואה אותך באופק. אולי אני בפיאצה לא נבונה?
ה הנוסע השמיני New member 13/3/02 #11 יופי!!! היא קבעה!? ואני אומר... ...סאן סירו... נ.ב. אפילו שולח לינק, ניראה אותה לא באה... נ.נ.ב. האתר באדיבות פנטזיה נשית...שהיא מעכשיו פנטזיה מילאנזית...
יופי!!! היא קבעה!? ואני אומר... ...סאן סירו... נ.ב. אפילו שולח לינק, ניראה אותה לא באה... נ.נ.ב. האתר באדיבות פנטזיה נשית...שהיא מעכשיו פנטזיה מילאנזית...