מה זה?

מה זה?

זה נראה כמו איזה חייזר כזה ואמרו שזה הרג בן אדם אחד והאם זה אמיתי?

DeityLost

New member
כי היית שם כשצילמו את התמונה../images/Emo35.gif

לפחות תנמק, כדי שתהיה לקוראים התחושה שאתה לא סתם מדבר.

חיימוo

New member
מנין לך שהתמונה צולמה?

מדוע אתה מסיק שהיא צולמה ולא עובדה בפוטושופ? אני אשמח לשמוע את נימוקיך.. שני דברים נמצאים לצידו של AdonAsda: (1) בכל תוכנת עריכה פשוטה ניתן לברק תמונות של חיזרים, פיות, שדים, גמדים, מלאכים, רוחות.. (2) אין שום ראיה אמפירית לקיומם של אלה, הכל הם סיפורים העוברים מפה לאוזן בלא שום אישוש ממשי.

DeityLost

New member
למה התייחסת רק לכותרת../images/Emo35.gif

המסר של ההודעה גלום בתוכן שלה- לא בכותרת. הביקורת היא לא על הדיעה- אלא על איך שהיא הועברה. האיש קבע עובדה- בלי לנמק ובלי להסביר. גם אני יכול לקבוע שיש אלוהים. (נקודה). אבל, זה יהיה יומרני למדי, כיוון שאני לא מבסס את טענתי. אל תגיב כשאתה על רגליך האחוריות, זה ימנע מבעדך לקרוא את השורות.

חיימוo

New member
"למה התייחסת רק לכותרת?"

הכותרת צדה את תשומת ליבי, מאחר והיא יוצרת את הרושם כאילו היא נכתבה מתוך נקודת הנחה שהאפשרות כאילו התמונה עובדה בתוכנת מחשבה נפסלה. "הביקורת היא לא על הדיעה- אלא על איך שהיא הועברה." OK, אז אם הועברה דיעה, אז ממילא היא דעה אישית ולא בהכרח נתמכת על ראיות מסוימות.. "האיש קבע עובדה- בלי לנמק ובלי להסביר." לי נראה כאילו הוא הביע את דעתו האישית והפרטית, ולכן הוא ממילא אינו צריך לנמק ולהסביר דבר. "גם אני יכול לקבוע שיש אלוהים. (נקודה). אבל, זה יהיה יומרני למדי, כיוון שאני לא מבסס את טענתי." קיום אלוהים הוא נושא אמוני ומוקף בחומה של טאוטולוגיה ולכן ממילא לא ניתן להוכיח את קיומו/אי-קיומו של אלוהים.. "אל תגיב כשאתה על רגליך האחוריות, זה ימנע מבעדך לקרוא את השורות." אה, בטח התבלבלת, לבני המין האנושי (Homo Sapiens) קיימים רק שני רגליים בלבד, רגלים נוספות אינם בנמצא

AdonAsda

New member
חיפשתי מידע עליה ליפני כמה שנים.

יש לזה שם אפילו, וזה לא אמיתי.(לא אני לא זוכר
.)

התמונה ועוד כמה תמונות ראיתי פה

בקובץ של מצגת על רוחות רפאים ואני לא יכול להעלות אותה לפה

../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif

אתם מאמינים למה שכתבו שם במצגת לפני התמונה? בכל מקרה זה נשמע די מפחיד האמת

batel15

New member
ומאיפה לך שבאתר הזה זה נכון??

אני ראיתי תמצגת הרבה לפני שחשבו לעשות את שר הטבעות...

AdonAsda

New member
>ומאיפה לך שבאתר הזה זה נכון?<

ומאיפה לך שהירח באמת קיים? אולי זה בלון? מה היית שם? >אני ראיתי תמצגת הרבה לפני שחשבו לעשות את שר הטבעות...< הספר של טוליקן יצא ליפני שחשבו לעשות את אבא שלך.

למעלה