מה זה?

ilyak

New member
מה זה?

אני נסיון ללא הצליח. אם יש אתר זה www.discopy.co.il? משהו חסר זה. HTTP 404 - הקובץ לא נמצא Internet Explorer . בבקשה תשובה לי. תודה רבה ראש.

Ancient

New member
סחטיין על העברית! ../images/Emo13.gif

ניסיתי את הכתובת, ואין שום בעיה איתה. יש משהו שאתה יודע?

כנף

New member
הנה..

נקל עליך.. תלחץ על הקישור, ואם שוב יש לך את שגיאת Http 404 או משהו כזה.. אז תכתוב ונראה מה הלאה.

noam01234

New member
אני לא מישהו...

אבל זה מה יש.. תנסה להכנס לכתובת הבאה http://212.117.156.53/discopy אם זה עובד אז תבדוק את הגדרות ה DNS אצל ספק האינטרנט שלך

נועם? שלחתי לך אימיילים למה אתה ../images/Emo32.gif

לא עונה? רציתי לספר לך שנכנסתי לפורום המנהלים בתפוז ואמרתי עליך מילים חמות( לא שתישרף חלילה...
) והמום קפצו להגיד כמה שאתה נפלא ועוזר לכולם למרות שאתה לא מנהל. אתמול היה לנו מפגש מנהלים וחשבתי שמן הראוי שתהיה מוזמן ואף לקחת אותך איתי אבל הראש שלך כנראה עדין באיטליה..) אז רק רציתי להגיד תודה על העזרה ואנחנו עוד נדבר כי אני בטוח לא נהייתי יותר חכמה בענייני מחשב בשבועיים האחרונים. אתי אלבכרי

ilyak

New member
אני ישתדל.

אני לא מומחה במחשבים. אני רק התחילה לפני שבועים מחשב חדש.

noam01234

New member
אני עדיין מוחק אימיילים...

קיבלתי ב 10 ימים יותר מ 300 אימיילים שלרובם מטרה ידועה.... תודה על הברכות, נחמד שזוכרים אותי פה... עכשיו הפסקת פרסומות... אתי היא המנהלת הכי חמודה ב
אז לכל מי שיש שאלות בנושא חתונות מוזמן לקפוץ ולשאול (לא אותי, לי אין שום מושג בזה) אני אחזיר תשובה יותר מאוחר...

הנשוי

New member
לי יש שאלה????????????

בשביל מה בדיוק הייתי צריך את זה חחחחחחחח

למעלה