מה זה?

מה זה?

עניין אותי לדעת מה הקטע של היד, וכולם אמרו שזה סתם אינסטינקט בטח. אז הלכתי ובדקתי וקראתי ספר של קריאת שפת גוף. קוראים לתופעה כף יד שתלטנית - בתת מודע של האדם, הפעולה הזאת נותנת לו תחושה של סמכותיות מידית. בגלל זה היא עושה את זה הרבה בהופעות, בטח תחושה של אי ביטחון, ובתת מודע שלה זה עוזר לה.

ו- shake it's like a fish

אז מסתבר שגם ללירקס מ- Right through you יש הסבר. יש לחיצת יד שנקראת דג מת. וזוהי מן לחיצה שנותנת לך את כל היד. קבלו את ההסבר של הספר - מעטות הן תנועות הברכה הדוחות כל כך כלחיצת כף יד חסרת רוח חיים כשל דג מת, במיוחד כאשר היד קרה ודביקה. התחושה הרכרוכית של "הדג המת", עושה אותה לבלתי מקובלת, ורוב בני האדם משייכים אותה לאופי חלש, בעיקר בגלל הקלות שבה ניתן להפוך את כף היד כלפי מעלה. מפתיע, שהרבה בני אדם המשתמשים בלחיצת "הדג המת" אינם חשים בהתנהגותם זאת.

Rוית

New member
גם אני הבנתי את זה ככה..

"your shake it's like a fish", עוד דרך "להעליב" את האדם ולהגיד לו כמה חלש אופי הוא ושזה מתבטא אפילו בלחיצת יד שלו.. מעניינת ההודעה הראשונה על התנועות ידיים,

chaos12

New member
אוףףףף (לא קשור להודעות הקודמות)

יש לאלאניס הופעה במיאמי עוד מעט ואבא שלי גר שם אבל אני לא יכול לבוא אליו כי הוא בדיוק בא לארץ שבוע אחרי! אהההההההההההההההההההההההההה

shikma r

New member
וואי סוף סוף אני מבינה מה השורה

אומרת!אף פעם לא הסתדר לי. עכשיו כן! הצלתם לי ילדות וחיים שלמים.לא ציניות.קורה יותר מידי שאנשים בטוחים שאמירה מסוויימת שלי היא צינית.טוב חפרתי.. מגניב שמרוב אהבה והערצה לפיה אנחנו מנתחים את התנועות שלה. את זה עדיין לא ראיתי. נחמד.אוהבת בהחלט. בוקר טוב.

infatuation

New member
אני זוכרת שהיא אמרה באיזה ראיון

שהתנועות ידיים שלה בהופעות זה בעצם ריכוז של כל האנרגיה שבזמן ההופעה. נראה לי כי זורם בגוף המון אדרנלין בזמן כזה ופשוט היא למדה לרכז את כל זה לידיים ודרכן היא מוציאה אותו. משהו כזה. אני כבר לא זוכרת איפה ראיתי את זה

יש זמרים/ות שזה פשוט עוזר להם/ן

בשירה. ידידה טובה שלי שרה והיא אומרת שכשהיא מופיעה היא חייבת את היד זה עוזר לה "לשחק" בין העוצמות והגבהים של הקול שלה.. ראיתם פעם את מאריה קארי שרה? היא מתאמצת מאוד ושרה לגמרי עם הידיים, אבל לה יש מנעד קולי (ככה קוראים לזה?) מאוד רחב, ככה שהיא חייבת עזר כלשהו.. לעומתה סלין דיון לא זזה בהופעות, ולה גם כן לא חסר כלום. אז אני לא יודע לאן לקשר את זה
..בכל זאת אני לא חושב שזה קשור לחוסר בטיחון..

למעלה