מה זה????

חרא חרא

New member
מה זה????

אנשים פירסמו בפורום שהיום ב 7 בערוץ 24 יהיה בממומיקס מיכאלה נגד אהבה מעבר לפינה נגד השי שלנו.. ויש בכלל אנשים אחרים אחד נגד השני... מה קורה פה???

לאאאאאאאאאא פאקקקקקקקקקק

זה היה אתמוללללללללללללללללללללללללללללללללללללל פיספסתי את זההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פיספסתי את יונתןןןןןןןןןןןןןןןן
דיי אני רוצה למות
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא לא לא לא לא רוצהההההה

נכנסתי עכשיו לאתר eonline והיה כתוב שזה היה אתמולללללללללללללללללל לאאאאאאאאא דיייייייי אני מתההההההההההההההההההההה

הם התלבלבו!!!

ניראלי בגלל שזאתי צולמה בדיוק לפני התוכנית המדוברת(אני בשניהם) אבל רואים איתי מלא!!!! ל2 שניות

חרא חרא

New member
לא הבנתי כלום ממה שרשמת.. כנסי..

ראית אתמול ממומיקס? הם היו אתמול? אם לא אז מתי הם יהיו? אף פעם?

לא ראיתי../images/Emo10.gif אבל......

כתוב באתר eonline שאתמול היה את הממומיקס עם כוכבי מיכאלה השיר שלנו ואהבה מעבר לפינה
פיספסתיייייי

זאת לא תוכנית יומית

זה תוכנית שבועית, יעני פעם בשבוע כול יום חמישי זה משודר.. כ-לללל הפירסומים היו לחמישי ב7... אז למה שזה יהיה אתמול? בטח התבלבלו כי התוכנית שמשודרת עכשיו אמורה היה להיות משודרת רק ב11.9!

אממ מצאתי את הכתבה באי

עוד מישהו רואה טעות? אני יעזור.. מורן גרוס תתחרה מול יונתן רוזן בספישל טלנובלות בערוץ 24 26.08.04 מי מכיר את השיר? רגע לפני שהם נפרדים מהמסך ייתכנסו הערב כוכבי הסבוניות המקומיות לספישל טלנובלות בערוץ המוזיקה. השחקנים יתחרו ביניהם ויצטרכו להפגין שליטה מושלמת בקליפים ישראליים ובמוזיקה מקורית, הכל כדי לחזור הביתה עם הגביע. עלם החמודות צק ברקמן עם מורן גרוס ייצגו את "אהבה מעבר לפינה", יובל אברמוביץ ופיני טבגר יתבקשו להפגין את הכישורים שרכשו בטלנובלה המזמרת שלהם, "השיר שלנו" ומטעם "מיכאלה" נשלחו יונתן רוזן ותומר טל. התוכנית תשודר הערב (רביעי) ב- 19:00 במסגרת השעשועון המוזיקלי ממומיקס בהנחייתו של רן לוי בכול אופן אם זה היה אתמול אני רוצחת מישהו!!!

כי תקשיבי

הייתי בצילומים ולנו אמרו שהתוכנית ששודרה עכשיו תשודר ב11.9 והתוכנית של הטלנובות תשודר ביום חמישי האחרון של אגוסט... אז... היום!! מה הם שינו פתאום???

למעלה