הלוואי שהם שינו ושלא הפסדתי
פ פצפוץ New member 26/8/04 #13 נצל"ש... ראיתם?!?! ראיתם את הפרסומת החדשה של כללית?! יונתן מופיעה בה... היה לפני ממומיקס
מ מתה על בן ודורין New member 26/8/04 #16 יונתןןן יונתןןן יונתןןן יונתןןן הוא מופיע בפרסומת הישנה יששששששששששששש הוא מופיע גם בחדשה אוויר אוויר שיה אאאאא מושלם שלי
יונתןןן יונתןןן יונתןןן יונתןןן הוא מופיע בפרסומת הישנה יששששששששששששש הוא מופיע גם בחדשה אוויר אוויר שיה אאאאא מושלם שלי
מ מתה על בן ודורין New member 26/8/04 #20 לא עוד לא ראיתי../images/Emo10.gif איך קוראים לך../images/Emo35.gif יש לך מסן
פ פצפוץ New member 26/8/04 #25 חחח.. כן.. [email protected] אבל בזמן הקרוב אני לא נכנסת הרבה.. כי פרמטו לי את המחשב.. וצריך קצת לחכות.. אני יכנס מידי פעם.. עכשיו אני יכנס כדי לאשר..
חחח.. כן.. [email protected] אבל בזמן הקרוב אני לא נכנסת הרבה.. כי פרמטו לי את המחשב.. וצריך קצת לחכות.. אני יכנס מידי פעם.. עכשיו אני יכנס כדי לאשר..
E eris1515 New member 26/8/04 #14 כנסו דחוףףףףףףףףףףףףף בוא'נה יש מישהי בממומיקס עכשיו שמזה דומה לבר (ילדה טלנובלית) אם אני לא טועה! היא נמצאת בקהל... היא ליד הפוף הכתום.... תגידו זו היא או שאני טועה?
כנסו דחוףףףףףףףףףףףףף בוא'נה יש מישהי בממומיקס עכשיו שמזה דומה לבר (ילדה טלנובלית) אם אני לא טועה! היא נמצאת בקהל... היא ליד הפוף הכתום.... תגידו זו היא או שאני טועה?
מ מתה על בן ודורין New member 26/8/04 #17 כן זאת בר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בדיוק באתי לכתוב..
י יוסטונית בדם New member 26/8/04 #35 פאקקקקקק שכחתי לראות יש שידור חוזר אוי ב'קשה תענו ליייייייי לאאאאאאאא.... פאקקקקקקקקק..איזה שכחתייייייייייייי
פאקקקקקק שכחתי לראות יש שידור חוזר אוי ב'קשה תענו ליייייייי לאאאאאאאא.... פאקקקקקקקקק..איזה שכחתייייייייייייי
ח חרא חרא New member 27/8/04 #38 זה עוד לא שודר אננשים.. כנסו אם מישהו יודע מתי זה יהיה שישלח לי מסר פללייזז