מה זה?! :)

Kremboim

New member
מה זה?! :)

טמח לא יודע למה אבל כל הכתב (הסגנון שלו שונה) בפורום ישתנה :) גם לכם זה ככה?? והשמות כולם בצבע כחול .... חוץ מהשל שלי של שוצ'י ושל מאיה. שהם בצבע שחום או סגול.כזה...:\ טוב שהיה לכם יום טוב. ושלא נידע מבעיות מחשב לעולם!! :) חחחחחחח...

N E Z E K

New member
כן גם לי זה היה...

וזה פתאום נעלם... ואם תשים לב זה רק בפורום הזה... בפורומים אחרים הכל רגיל... מוזר.......

Kremboim

New member
יווווווו זה עבר ... :)

כוס אמק . זה היה יפה :) טוב לא נוראה..!

omer peleg

New member
כדי למנוע שאלות בעתיד

זה באגים במערכת תפוז ויש את זה בכל פורום, הפורום הזה לא מיוחד...:) והסיבה שהשמות של כולם בצבע כחול חוץ משל כמה כי הכמה ששלהם בצבע סגול, זה אנשים שנכנסת לכרטיס האישי שלהם, בגלל זה הם מסומנים כלינק משומש..פנאן? פנאנ'לה

sHotZy M

New member
רועי.....

יא דרמן! זה בסדר, תעשה ריפרש והכל יחזור למקומו בשלום
איזה חמוד....

Kremboim

New member
מה זה אומר?

יא דרמן! מה זה המילה הזו? אולי מלשון דרמה... דרמתיות...?

sHotZy M

New member
יפה לך שירוש!!!! ../images/Emo6.gif

קולטת מהר הילדה
"דרמן" זה מילה בתוניסאית שאני חקקתי אותה בחברת החברות שלי ועכשיו כולן נדבקו ממני
זוהי מילה חלופית וכוללת של- אהבל, סתום כזה, אדיוט, לא קשור לחיים, טמבל.... וזהו... אתם מוזמנים להשתמש בה בכייף...

sHotZy M

New member
חחחחחחחחח!

כפרע עלייך!!! אין שום קשר לאלי הנחמד... זה מילה בתוניסאית! וזה הפירוש שלה... אין מה לעשות... כפרה על העיניים היפות שלך! (סתם, בלי שום קשר...
)

sHotZy M

New member
רגע....

לא הבנתי.... אתה שואל או אומר??
חיית מחמד שכמותך....
ואם אתה שואל....אז התשובה היא..... שאתה כן.... אבל בצורה חמודה...

Kremboim

New member
את יודת מה זה שאלה רטורית :)

מסמנים את זה ככה -------->> ?! אז לא סימנתי את מה שרשמתי טוב. אז מה אני מפגר?! שאל רטורית זה תשובה שידועה מראש! אז התשובה ... זה שאני לא מפגר! :) ברור!

sHotZy M

New member
יופי רועי....../images/Emo4.gif

חכם שלי.... איזה חכם אתה!!!! יואו *מתעלפת מרוב החכמה* אני פשוט לא מבינה כל פעם מחדש מאיפה אתה מביא את כל החכמה הזאת...........

La Vicomtesse

New member
../images/Emo11.gifאויש נו שוצי......./images/Emo54.gif

זאת חכמת חיים עתיקת יומין שהועברה מזה דורי דורות מאב לבן וגם לבבא של הבבא שלו בין השבטים של סומליה העתיקה. אז בקיצור- שבי בצד

למעלה