מה זה?!

טרושקה

New member
מה זה?!

נהיה פה משעמם או שזאת רק אני??????? למישהו יש רעיון למשחק?! אני צריכה אקשן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efratushke

New member
אני רציתי להציע את "אצבע שחורה"

אבל חשבתי שזה יהיה ירוד מדי.. אתה נצחת!

כתמונית

New member
"אצבע שחורה" מהי??!!

או שאולי כדאי שנשחק "never" חחח..... אבל בלי דנה זה לא כייף!!

efratushke

New member
אני לא מאמינה שהיה לך אומץ

להגיד את זה בפומבי!!!!! רק תקווי שהיא לא תראה את זה היום

efratushke

New member
*מקפצת כמו ילדה קטנה מפגרת*

זה לא הוגנייייי!!!!! אני איטית רצח!

טרושקה

New member
מה דעתכם על

תפסוני?!?! משחק ענק אם שואלים אותי..... אבל לא ממש שואלים... חח

שושה 12

New member
../images/Emo60.gifאאאאאממממ.....

היו עושים פה שאלות היכרות מצחיקות כאלה אבל נראה לי שכל אלה ש"יודעים לעשות את זה" כבר נעלמו (או שלא
). אל תבנו עלי כי אני לא טובה בלכתוב דברים כאלה... הצטרפו נראה לי הרבה חדשים אז באמת מומלץ לעשות שאלות הכירות, נו..., אתם יודעים, שרשןרים ארוכים נורא שצריך למלא

papal

New member
123 דג מלוח!!!

מישהוא מכם זוכר תא זה?? שיחקתי את זה כשהייתי ילד בשכונה

ברור שזוכרים את דג מלוח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לנו אפילו קטע עם קריצה למשחק הזה במופע סיום שלנו...*שיעול*בואו*שיעול*

כתמונית

New member
אני בעד סבן אפ!

אם מישהו זוכר איך משחקים - נא להזכיר לי! או חיי שרה!!! וואו!!!

אם אני לא טועה

אז יש כאילו את הזה שצריך להבהיל - הוא הדג המלוח או מה שזה לא יהיה... עכשיו כולם עומדים מאחורה... הדח המלוח מסתובב לקיר, ועושה אחת שתיים שלוש דג מלוח!! ומסתובב. עכשיו בזמן שהוא בקיר אז לכולם מותר להתקדם קצת... אבל ברגע שהוא מסתובב כולם צריכים להיות ב"פריז". ואז הוא מנסה להצחיק ולהבהיל וכאלה - ומי שזז יוצא מהמשחק (או שמחליף אותו בתור הדג המלוח, אני כבר לא זוכר) ואז שוב מסתובב לקיר וכאלה. ומי שמגיע לקיר מנצח :) נראה לי :) לא יודע פחות או יותר :)

מה קרה?

הא? יש לך בעיות עם מידת הבגרות שלי? אני כולה אמרתי ת'חוקים... מה יש? אסור כבר להגיד חוקים בלי שישפכו עליך כוס של וודקה לימון בארץ הזאת? קיבינימט, אני אומר לכם - הכתומים האלה, חוץ מהולנד כולם מיותרים. סתם נו, בקטנה, תשתי כוס דובדבן תוסס ויהיה טוב (אה, ואל תתייחסי, זה רק כי אני אוהב כתומות השתגעתי קצת
)

אהההההההה..........

יש... הבעיה היא שאני לא מבין את הבדיחה הפרטית עם המקף באמצע, ויהיה מגניב ביותר אם מישהו יסביר לי :)

טרושקה

New member
הכ-תומים זה בגלל

שה-כ' היא בצירה או סגול או משהו כזה... (קיצר לא בשווא).. (ואני עוד צריכה לעשות בגרות בלשון השנה...אמממאאאאאאאאאאא)

למעלה