מה זה ?!

mor4ges

New member
מה זה ?!

בתור אחת שלא דתייה רציתי לבקש קצת מידע שאולי אתם תוכלו לספק לי ... מה בדיוק עושים איזה פעילויות ימים וכו'... תודה רבה מור ..

טוב אז...

בס"ד כעיקרון אמורות להיות שתי פעולות בשבוע. אחת באמצע השבוע (ביום שהמדריך והחניכים קובעים) והשניה ביום שבת. הפעילויות הינן נורא מגוונות אם כי בד"כ ביום שבת אלו פעולות עם יותר תוכן ויותר עיוניות, ובימי החול הפעולות יותר פיזיות ופעילות. הרעיון העיקרי שמאחורי כל הפעולות הוא להעביר את האידיאלים שלנו חיי תורה בשילוב עבודה... זהו כעיקרון בכלליות אם תהי יותר ספציפית אענה לך יותר ספציפי...

mor4ges

New member
שאלה...:)

בס"ד אתה יכול להסביר לי בבקשה את האידילים שלכם אני יודעת שאתה שונים מאנשים חרדיים אבל לא בדיוק במה אני לא באה מבית דתי אלא מסורתי שלא שומר שבת אבל עושה קידוש ובזמן האחרון אני מרגישה צורך להיות יותר קרובה לדת ואפילו אפשר להגיד לחזור בתשובה אבל זאת בעיה כי אני לא יודעת מה קוראים בבוקר לא יודעת על מה צריך להתפלל כלומר ברכות וכו'... לכן התחלתי להתעניין בתנועה שלכם אני לומדת תלמוד ואני חושבת שזה משהו נפלא כלומר הדת שלנו וזאת גם אחת הסיבות שאני רוצה להתקרב לדת תודה מראש מור

אז ככה...

רעיון התנועה בגדול זה "תורה ועבודה"- חיי קודש בשיתוף עם חיי מעשה- מה שאומר שאנחנו נלמד תורה אבל גם נשרת בצבא, נלמד תורה אבל גם נעבוד בעוד דברים, בקיצור- נדע שה' איתנו תמיד וע"י קידוש החומר- ז"א השתמשות במטרות פיזיות בשביל לקדש שם שמיים- נקדש ונעבוש גם את הקב"ה.

LordNor

New member
לינקים שבורים ../images/Emo186.gif

שימו לב שהאתר של בני-עקיבא עבר מתיחת פנים נוראית...

למעלה