מה זה

samuelle

New member
מה זה

סמבוקה ? קרסאו כחול ? זה ליקרים ? כמה אחוזים יש בהם ? האם ניתן להשתמש בתחליפים על מנת להכין פלמינג למבורגיני ?

LaDjA

New member
תשובות:

סמבוקה הוא ליקר אניס (משהו כמו ארק). קרסאו הוא ליקר בטעם תפוזים (במקור הוא עשוי מתפוזי קירסאו - אבל הרבה מאד מהסוגים שתמצא זה סתם זבל). קרסאו כחול הוא אותו ליקר (שקוף במקור) עם הרבה צבע מאכל. לגבי האחוזים אני לא בטוח אבל נראה לי סמבוקה - 40; קירסאו איזור ה-17. תחליפים - יש קירסאו כחול מאד זול (כמובן מתחליפי הזבל ולא מתפוזי קירסאו) - משהו כמו 20-30 ש"ח. לא נראה לי שיש זול יותר. ולא שווה בשביל למבורגיני לקחת משהו איכותי יותר.

D r a m b u i e

New member
הסמבוקה היא די הכרחית

כיוון שאת רוצה להציף אותה. הקירסאו הכחול זה שטויות, אפשר במקומו שקוף, חוץ מהצבע אין הבדל. גם באייריש, את יכולה להשתמש במה שבא לך, זה רק הבדל של הטעם.

Javelin

New member
אחרי שניהלתי אתמול דיון עם

Mike על סמבוקה (יש לי עדיין בקבוק שלם שיושב חצי שנה), חוץ מפלימינג אין מה לעשות עם זה, רק לשרוף, זה מזוויע (חוות דעת אישית כמובן). ובכלל המשקה הזה זה רק לדפוק את הראש, לא ממש מרגישים טעם במשהו שנשרף תוך כדי שאתה שותה אותו.

D r a m b u i e

New member
קח סמבוקה

תשים בפנים שלושה פולי קפה, ותבעיר, זה יוצא טעים לאללה. ד"א יש על זה סיפור ידוע, שבאיטליה נהוג היה שהחתן מגיע לבקש את ידה של הכלה בבית הוריה. אם בסוף הפגישה האמא היתה מגישה לחתן את הסמבוקה עם שלושת הפולים, הוא היה מתחיל לתכנן את החתונה. לעומת זאת אם היו שם רק שניים, הוא היה מתחיל לבדוק אופציות אצל הבת של השכנים...

חחח.....

עוד משהו שאפשר לעשות... FUCKING BLUE (חבר המציא את השם) בשוט - 4\3 השוט סמבוקה השאר קירסאו כחול (דאאא) להדליק להשים כמה ניעורי פלפל ולשתות דרך קש... FUCKING BLUE!!!!

MEIMIS

New member
אם לא שכבות אז איך הוא ידלק לך

המשקל הסגולי של הסמבוקה ושל הקירסאו לא אותו משקל.. זה יתערבב ולא תצליח להבעיר

MEIMIS

New member
רגע רגע רגע......

כמה בנים היא צריכה כדי לסיים את בקבוק הסמבוקה?

למעלה