מה זה?

evil Hermione©

New member
מה זה?

מה זה דראקו סיניסטר? אל תצחקו עליי או משהו כזה כי אין לי מושג מה זה... אז אני מקווה שתענו לי

תשובה!

פאנפיק-את יודעת מה זה? פאנפיק=fan fiction=סיפור שנכתב ע``י מעריצים בנושאים שונים-הפעם בנושא הארי פוטר....כאילו המשכים לספרים.... -ליאת- can`t sleep....the clowns will get me...

LuNaTiC

New member
דראקו סיניסטר

זה פאנפיק ממש יפה!! אז אם יש לך כח לאנגלית ולפרקים מממממששששש ארוכים אז ממש כדאי לך לקרוא את זה!!!! כי זה ממש מעולה! ~היום ראיתי זחל שהאורך שלו יותר ענקי מהספר הרביעי והוא נורא עבה ומגעיל וצהוב והוא דומה לפוקימון~

Prongs

New member
לפני שבוע

ראיתי זחל בסלון שלי ארוך מאוד עם המון רגליים וגיליתי שהוא נדל ארסי. לפני שנה בערך היה איזה חייל אחד שנכנס לו נדל ארסי לבקבוק והוא בלע אותו, הראש של החייל נהיה בגודל של כדור סל. ולפני שנה מצאתי עקרב שחור בחצר. ולפני חמש/שש שנים הרגנו נחש צפע שהיה לנו בחצר. נחש צפע הוא הנחש הכי מסוכן בארץ ובין עשרת הנחשים המסוכנים בעולם. אבל הכי מסוכן מכולם! יש לנו משפחה של קיפודים בחצר. Prongs Go Wasps!!!

LuNaTiC

New member
אהההה

זה קריפי!!! אבל באמת, הייתם צריכים לראות את זה, זה היה משהו מפלצתי, לא חשבתי שיש חרקים גדולים ככה חוץ מחיפושיות אקזוטיות ודברים כאלה... בשנה שעברה חזרתי מטיול ויום אחר כך כשניסיתי לנעול את הנעל בית שלי (שאותה לקחתי איתי) אז יצא ממנה נדל מבחיל!!!! שבועיים לא נגעתי בנעליים האלה.. החתולה שלי הרגה נחש בחצר שלנו!! איזה מתוקה!!! אבל הוא לא היה ארסי.. לא ממש.... ענבל

*pedfoot

New member
נחש צפע הוא לא הכי מסוכן בעולם

אך בגלל שהוא מאד נפוץ מקרי הפציעות והמוות גדול בהרבה על נחשים אחרים אך הוא לא הכי מסוכן כל משפחת הקוברות הרבה יותר סוכנות ויש עוד כמה אבל לא חשוב דורותי

Prongs

New member
אני אמרתי שהוא הכי מסוכן בעולם?

אני אמרתי שהוא הכי מסוכן בארץ (וזה נכון) ושהוא בין עשרת הנחשים הכי מסוכנים בעולם (וגם זה נכון). Prongs What did Voldemord say to Rikki-Tikki-Tavi? ``...Don`t even think abaut it``

Prongs

New member
!?!!?!?!?!?!?W...W...W...W-H-A-T

את לא יודעת מי זה ריקי טיקי טייוי?!?!?!?! ...you better c a docter זה מספר הג`ונגל! עם נאג ונגינה! ו..ו.. וריקי! הנמיה הנועזת! Prongs !!!!!!!!!RiKKi-Tikki-Tavi RULES

LuNaTiC

New member
אתה לא במקרה מתכוון ל

לסדרה הזאת שהייתה פעם? כאילו, כשאמרת ריקי טיקי טרווי זה נשמע לי ממש מוכר ועכשיו אתה אומר ספר הג`ונגל... אתה מדבר על זאת שהשיר שלה היה ככה: מו מו מו מו מו מו מוגלי ?? ענבל

Prongs

New member
אין לי מושג

על איזו סדרה את מדברת. אני מדבר על ריקי טיקי טייוי הנמיה החמודה שהצילה את כל המשפחה והחיות בגן מנאג ונאגינה נחשי הקוברה. אני גדלתי עליו. בקרוב אני אכניס את הסיפור המקוצר לכאן. Stinger

LuNaTiC

New member
אני לא מאמינה!!!!!

עכשיו!! כשאמרת שהם הצילו את המשפחה!! אני נזכרתי!! בררר לסבתא שלי יש את הקלטת של זה בבית... אמ, כן ריקי טיקי טאווי! הנחשים האלה היו... מחוברים ככה לא? ויש איזה קטע שריקי רץ ככה בשדות ואז נלחם בהם!! זה הכל חוזר אליי!! אבל שכחתי איך זה קשור לספר הג`ונגל.. שנים לא ראיתי את זה... זה כאילו, סיפור שונה נכון? אבל באותה קלטת... הממממ ענבל

אוווו! זו שהצילה את מוגלי!!!

זה היה סמור??? אני ממש לא זוכרת...אבל אני זוכרת נחש....הממ...אני צריכה לחזור לקלטות הוידאו המאובקות בארון אצלינו! בהזדמנות זו-איך אומרים (וכותבים) את הפרחים ``שן הארי`` ו``ערמון`` לאנגלית? יש לי שיר לתרגם :( -ליאת- ``חשיבה לוגית תוביל אותך מA לB. הדמיון יוביל אותך לכל מקום``-אלברט איינשטיין-ציטוט לא מדויק....

Hermione

New member
אוי! אני זוכרת את זה!!

זה מהקלטת של ספר הג`ונגל, באותה הקלטת, נכון? עם הילד המכוער ההוא!! ובקלטת השניה יש סיפור על כלב ים לבן שאבא שלו שמן כזה והוא יוצא לאיזה מסע לקוטב הצפוני או משהו כזה! איטס אול קמינג בק טו מי.......

???

הנמיה הנועזת??? נאג ונגינה...לא זכרתי עד שמצאתי באתקר את משמעות השם של נגיני! אבל...קראתי את ספר הג`ונגל לפני כיתה א`....אני אמורה לזכור משהו מאז??? מה הפלא שאני כ``כ אהודה בקרב המורים?? -ליאת- feng shui ROCKS!

רחלי!

New member
בחופש פסח

הייתי אצל חברים של המשפחה וראיתי שני מרבי רגליים שחורים מתוקים בחצר, ומלכת נמלים והם אמרו שיש להם הרבה עקרבים וזבובים מוצצי דם וכל מיני כאלה. הערה: איך לעזאזל זה קשור לה``פ? :)רחלי(-:

LuNaTiC

New member
אמ, זה לא

פשוט נסחפתי כשראיתי את היצור המבחיל הזה שאבא שלי הביא, שעכשיו שוכן אצלינו בקופסת פלסטיק במקרר (אבא שלי הולך לחתוך אותו ולחקור אותו או משהו כזה... ענייני עבודה, אנשים, לא תחביב!) אבל עדיין, למה אני צריכה לראות את זה כל פעם שאני לוקחת משהו לאכול?? יש לדווח לרשויות!!! ענבל

מבינה אותך

גם לי היתה תקופה כזאת שחרקים בילו לנו במקפיא.אמא שלי קצת מטורללת לפעמים היא ממש אוהבת אותם אבל למה לעשות חוג ועוד אצלנו במקפיא. האמת שאני פוגשת אותם גם הרבה חיים ומיתרגלים. עכבישים הם הכי חמודים.

Hermione

New member
אני אישית, אוהבת שממיות

וגם פיחושיות משה רבנו *Ann-Ann* פרת משה רבנו הצטערה נורא שיש לה שם כזה ארוך והיא הרי קטנה.......

למעלה