מה זה?

amitp

New member
מעניין, אבל

נדמה לי שזה בדיוק מה שאמרתי דני?
בכל מקרה, לא ניתן לאבחן RBBB, LBBB, MOBITZ או כל אחד מחבריהם על ידי סטריפ מוניטור, ולכן רצינו אק"ג... בכל מקרה, intermittent RBBB הוכחה כגורם סיכון עיקרי ל-sudden unexplained death syndrome, ואני אשתדל לצרף את המאמר בהקדם (וגם זה של החייזרים. מבטיח). ד"ש לאבייתר (בית-שמש)

amitp

New member
הבהרה-

התכוונתי - מה שאמרתי ב-icq.. (התדיינו קצת
)

paradan

New member
חחח... עמית יהרוג אותי

זה בדיוק היה הכיוון מחשבה שלו. השכלתי. אך נראה לי עדיף לעשות פיענוח כזה מאק"ג, אשר ללא ספק הייתי עושה לה לאור השינוי הנ"ל. אגב כמו שקיים בלוק זמני/משתנה כך גם לגבי WPW. מצ"ב דוגמה מבראונוולד.

paradan

New member
תוספת

מחיפוש חומר שעשיתי נתקלתי בהסבר הבא בבראונוולד: The mean QRS axis is not altered by <RBBB>. Axis shifts can occur, however, as a result of the simultaneous occurrence of fascicular block along with <RBBB>. This concurrence of <RBBB> with either LAFB (producing left axis deviation) or LPFB (producing right axis deviation) is termed bifascicular block, as described below מה שמוביל אותי למסקנה שעקב שינוי הציר היחסית גדול מדובר בווריאציה הראשונה כפי שהיא מוזכרת לעיל.

paradan

New member
ולגבי הציר

לפי הערכה שלי הוא הופך מציר תקין של כ-0 לציר שמאלי של כ- 70-

וואו!

משיטוט של שתי שניות באתר, אני מבין מאיפה אורי אוחיון לקח את הסטריפים למצגת היום... מקווה שאפשר לבחון את עצמנו בזה... תבורך!

את הסטריפ או את ההודעה שלי?

לגבי הסטריפ - לא (רק אתמול למדנו מה זה PQRST...). לגבי ההודעה - באתר מופיעים סטריפים שבהם השתמש המדריך שהתחיל ללמד אותנו סוגי קצב.

למעלה