מה זה????
א אחת שמתחמם לה המוח New member 3/7/03 #8 במיוחד בשבילי?../images/Emo9.gif יאאאייייי ידעתי שתחזור אליי על ארבע אבל של מי האוטו???הא?הא? זה לא של עברי!! שלך????? אופיר זה שלך????
במיוחד בשבילי?../images/Emo9.gif יאאאייייי ידעתי שתחזור אליי על ארבע אבל של מי האוטו???הא?הא? זה לא של עברי!! שלך????? אופיר זה שלך????
J jeackyh New member 3/7/03 #4 זה לא האוטו של עברי... בודאות. אומנם ככה בדיוק הוא נראה...מבחינת דגם וצבע... אבל לעברי יש "מכבי חיפה" על המראה..או משו כזה..ולא בובה...(ודגל של אמריקה?)
זה לא האוטו של עברי... בודאות. אומנם ככה בדיוק הוא נראה...מבחינת דגם וצבע... אבל לעברי יש "מכבי חיפה" על המראה..או משו כזה..ולא בובה...(ודגל של אמריקה?)
J jeackyh New member 3/7/03 #6 חח..זה לא ...100%!! חוץ מזה איפה מצאת את זה? למה שהוא ימכור את האוטו? למה שהוא יכתוב את הטלפון/פלאפון שלו למכירה? חחח צא מהשוק זה לא האוטו מצטערת
חח..זה לא ...100%!! חוץ מזה איפה מצאת את זה? למה שהוא ימכור את האוטו? למה שהוא יכתוב את הטלפון/פלאפון שלו למכירה? חחח צא מהשוק זה לא האוטו מצטערת
א אחת שמתחמם לה המוח New member 3/7/03 #10 אלו לא השפתיים של עברי!!!../images/Emo123.gif אופיר נעלבתי ממך.
מ מרילנצח New member 3/7/03 #13 אופיר התקשרו מהבלוקבאסטר ביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו..... זה נראה לך עברי????????????????????????? אתה בטוח??????? כי אני לא!!!
אופיר התקשרו מהבלוקבאסטר ביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו..... זה נראה לך עברי????????????????????????? אתה בטוח??????? כי אני לא!!!
M Mייקל New member 3/7/03 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מור קרעת אותי... ענק... תחזיר את הסרט... את גדולה מהחיים
R Rain Star New member 3/7/03 #22 אופיר...למה יש לך טעות בחתימה תגידי איך נראה לך אם זה יום מוזר כזה (ואם אני טועה זה בגלל השעה