מה זה????? פורום חברתי?משו יכול להסביר? {פורום הארי פוטר הסרט שולטטטטטטטטט!!!}
א אודליה3 New member 30/6/03 #1 מה זה????? פורום חברתי?משו יכול להסביר? {פורום הארי פוטר הסרט שולטטטטטטטטט!!!}
א אודליה3 New member 30/6/03 #2 {סליחה על ה-2 ההודעות החדשות} ../images/Emo9.gif התכוונתי לפתוח רק 1!!!!
D De-Panther New member 30/6/03 #5 פעם ראשונה?? הפעם..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אני מתפלא מזה שאומרים כזה דבר!!
K ketty the sheep New member 30/6/03 #8 סך הכל התכוונתי שאני מסכימה אתך למרות שאני לא זוכרת דברים שהסכמנו עליהם בעבר.. או כאלו שלא הסכמנו עליו
סך הכל התכוונתי שאני מסכימה אתך למרות שאני לא זוכרת דברים שהסכמנו עליהם בעבר.. או כאלו שלא הסכמנו עליו
M MaRiZzA PS New member 30/6/03 #10 ../images/Emo122.gifתתבגר מאמי..../images/Emo28.gif גם אתה לא בדיוק טהור דם
ש שניש New member 30/6/03 #11 גם באמצע זה טוב,את יודעת..../images/Emo56.gif אבל אולי לא..הרי מהסרט את לא מקבלת יותר מידי מידע
M MaRiZzA PS New member 30/6/03 #13 גם אתה לא מקבל יתרת מידע למוח../images/Emo28.gif קלטו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל חברי פורום הסרט קראו ואוהבים את הספרים! מה כל כך קשה לקלוט?!?!?!?!?
גם אתה לא מקבל יתרת מידע למוח../images/Emo28.gif קלטו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל חברי פורום הסרט קראו ואוהבים את הספרים! מה כל כך קשה לקלוט?!?!?!?!?