מה זה...

liorkl

New member
מה זה...

... הקוואק הזה שכולם מדברים עליו בשביל להפעיל את ביד פור פאואר אולי שמישהו יעשה איזה מדריך מסודר עם תמונות וקצת השקעה תאמינו לי שככה יהיו פחות שאלות על המשחק בפורום הזה...

ashkeloni

New member
טוב.......

BID FOR POWER או בשומ המקוצר BFP הוא מוד ל-QUAKE 3 ARENA...ואת זה בטח רובכם יודעים... כדי לשחק ב-BFP צריכים לעדכן את הגירסא שלכם של ה-QUAKE 3 ARENA את העידכון אתם יכולים למצוא באתר של המשחק ואתם תורידו אותו בעצם מ-FILEPLANET ככה שיש תור להורדה...אם זה לא פועל, פשוט תריצו חיפוש בגוגל של המילים הבאות: q3pointrelease_132.exe DOWNLOAD וזה יתן לכם אתרים שבהם מופיע העידכון למשחק... עכשיו, אתם צריכים להוריד את ה-BFP ואת זה אתם יכולים לעשות כאן הבעיה היא...שבעלי הזכויות על הסידרה ביקשו להסיר את הדמויות של הסידרה מהמוד ככה שאין שום דמויות של הסידרה במוד...אבל לא צריך לדאוג...כל מה שצריך לעשות זה להוריד מודלים וזהו... או שבמקום זה...פשוט תורידו את המוד ENGLISH BID FOR POWER או בקיצור EBFP זה מה שיש לי וזה דיי נוח וטוב...יש כמעט 40 דמויות אבל אפשר להוריד מאות של מודלים לדמויות בשביל המשחק מאתרים שונים באינטרנט.... את ה-EBFP אתם יכולים למצוא פה כנסו לפינת FILEZ ואז תורידו את זה...זה 5 חלקים...אחרי שאתם מורידים...פשוט תוציאו את הקבצים מהכיווץ אל תוך תיקיה שהשם שלה יהיה BFDENG ואז תבחרו את המוד מתוך הרשימה של המודים בתוך QUAKE 3...אבל יש עוד משהו...יש אפשרות לעשות עוד שינוי צורה לחלק מהדמויות אם עושים משהו מסוים...פשוט תקראו את קובץ ה-README שיבוא עם ה-EBFP וזה יגיד לכם מה לעשות...אם תעשו את זה נכון אז תוכלו לעשות שינויי צורה מיוחדים לחלק מהדמויות וגם תוכלו לשמוע את המנגינות מהסידרה וזה דווקא דיי נחמד

ashkeloni

New member
אההה.......

בטח יש לך גירסא יותר חדשה משלי...לי יש את גירסא 1.2

ashkeloni

New member
בין BFP ל-EBFP?

ההבדל הוא...שב-BFP שיש באתר הרישמי אין כבר את הדמויות של הסידרה... ו-EBFP במקור מבוסס עליו....יענו כל הדברים שהצוות של ה-BFP עשה למשחק במוד הוכנסו למוד ה-EBFP והם רק שינו כמה מסכים והוסיפו המון דמויות...אני לדוגמא נורא אוהב את גוקו SSJ2/3/4 זאת דמות שיכולה להיות גם SSJ2 וגם 3 ו-4 אם עושים את ההוראות כמו שצריך בהתקנה...ממש שווה... ויש גם דמות של גוקו עושה SPIRIT BOMB וזה ממש יפה רק שלוקח דיי הרבה זמן לטעון...בדיוק כמו בסידרה (אבל לא שתי פרקים!) יש לי גם EBFP1.2 ויש לי גם BFP...סה"כ EBGP יותר טוב...אבל אם יודעים איפה לחפש אפשר למצוא את ה-BFP RC5 שיש שם המון דמויות וזה הכי טוב אם רוצים לשחק משחקים נגד אנשים אחרםי כי זאת הגירסא שצריך לרוב השרתים...ואפשר תמיד להוריד עוד דמויות...

ashkeloni

New member
תשאיר אותו פתוח ואז תרד למטה

בדף של האתר של המשחק ותראה 5 קבצים...זה המשחק

ashkeloni

New member
כי יש יותר מודלים ועוד כמה דברים

שעדיין לא בדקתי...וכמובן שיש גם את אפשרות ה-TF אצל חלק מהדמויות...

KeNNy7

New member
RC5

זה מגעיל לא כדאי לך להוריד אין שם מודלים ועוד פחות מודלים מEBFP 1.6 לא שווה להוריד

ashkeloni

New member
יש לי שאלה...

עכשיו יש לי EBFP 1.2 לאיזה גירסא כדי לי לעדכן? 1.3/1.4/1.5/1.6?

short

New member
עוד משהו

קישור למקום עם קוויק 3 בבקשה אם יש...

ashkeloni

New member
מצטער...

לא חוקי... אבל אתה תמיד יכול לחפש בקאזה QUAKE 3 ARENA

shahar2222

New member
איך עוברים את...

בשלב הראשון - איך מנצחים את פריזר עם גוהאן?...

למעלה