מה זה?@!!!@@!!!

Barmelai

New member
שווה, באבוהה שווה

כלומר ברור שלא שווה, זו הוצאה מופרכת לגמרי על הופעת רוק. בסכום הזה אפשר לקנות את כל הדיסקוגרפיה של יאנג, בלי הארכייבז.
אבל מה לעשות, זה או להיות קרוב או לשמוע בלי לראות. הבחירה שלי היא או כלום או הגדר, ואני, כמו הפראייר שאני בעניינים כאלה (ואחרים), אבחר לסכך עם אקסטרה וזלין ובמו ידיי לדחוף את החזוק. במאמר מוסגר (הנה מסגרתי, עדיין קיים הסכוי לשכנע את בת הזוג שההופעה תהיה כולה קסאח ((ולשים את Arc במערכת, להמחשה)) , לחסוך את ה 340 שלה ולפוצץ אותם על זון A).

אני איתך, זון A אול דה way

היו פה מלא אמנים שבאו ולא קניתי כרטיס לאף הופעה. יאנג הוא מהדינוזאורים היחידים שעדיין נותנים בראש. לא משנה מה העלות אני גם רוצה לראות אותו מ-5 מטר

noosh

New member
רציתי זון A, נשארתי עם הדשא

לשם החברים הולכים, וגם אני. בסופו של דבר, 5 מטרים או 50 או 500, אני רוצה לא רק לראות אלא גם לחלוק את המוזיקה, ואם זה לעמוד קרוב ולבד או רחוק וביחד, אינ אלך על הביחד. אז חסכתי עוד כמה שקלים ועכשיו אוכל לממן לעצמי בקבוק מים במתחם :)

Barmelai

New member
חברים זה סיכון

חברים שאוהבים את יאנג מהרדיו או מהתקליט של הארבסט שהיה להורים שלהם או מהדיסק של הארבסט מון, הולכים להתבאס ולקטר כל ההופעה באוזני החברים שלהם ולהוציא לחברים שלהם את החשק לחיות. יותר עדיף לך עם אויבים כמוני.

noosh

New member
ככה אתה סומך עליי שאני בוחרת חברים?

אל דאגה, הם מכירים גם את האלבום האחרון. אויבים כמוך ידווחו לי את כל מה שהפסדתי בכך שלא עמדתי קרוב לבמה.

Barmelai

New member
ידווחו, ובהפרזה

כדי להצדיק את הסכום המופרז שהם שילמו.

yos mar1

New member
ואני כבר נשבעתי תחת כל עץ רענן שרגלי לא תדרוך

יותר במופעי איצטדיון/פארקים. לאתגר כזה לא ציפיתי.

מישהו יודע אם האיזור הקרוב לבמה (890 ש"ח) מגודר או שזה רק מאפשר כניסה מהשערים הקרובים?
(לאור ההודעה באתר הרכישה).

Barmelai

New member
ZONE A הינו אזור מגודר בקדמת הבמה

קופי-פייסט מאתר המכירה. אני מתחיל את תהליך 7 שלבי האבל על 790 השקלים שלי...

yos mar1

New member
כמובן יש את הדילמה של ZONE A או הדשא ?

ואחת לא פחות חשובה, האם לגרור את האשה שזה לא הכי מעניין אותה?
ואז 790 *2 - שבעה ימי אבל לא יספיקו...

arieltr

New member
לגרור או לא לגרור?

אם לא הכי מעניין את האשה, לא בטוח שפעולת הגרירה הינה הכרחית.

מלבד השיקול הכספי, טיפ קטן שכדאי לדעת - ההופעה הנוכחית של יאנג מאופיינת בסופות דיסטורשן איכותיות אבל חזקות.
לא פורסם בעיתונות אבל שוקי וייס עמד בכבוד מול דרישות חברת החשמל שהציעה לו חוזה שמן שבו תאסוף היא את כל מכות החשמל והאנרגיה שמשוחררות מהגיטרות של יאנג והסוסים. וייס יצא גבר, סירב, ולאחר המופע מתכנן לשבור את המונופול של ח"ח וישחרר את כל החשמל שיתופצץ במופע לכל גוש דן. תאמין לי זה יהיה חשמל איכותי ויש אומרים יספיק לכל בתי אב במישור החוף והשפלה לאורך עשר השנים הבאות.
מה רציתי לומר זה לא מופע חרצופים גריאטרי כמו שמקבלים מהמקבילות הדינוזאוריות שלו.

IORR

New member
גם אם ישנה הגדרה כרגע לגבי אופי חלוקת האזורים

בפועל (בכל העולם כמעט) המארגנים נוטים הרבה פעמים לבצע שינויים, וכבר היו לנו כאלה מקרים בארץ (והיו גם מקרים שלא מצאתי שום יתרון למי שהיה בגולדן רינג, אלא אם הוא אדם לא בריא שחייב מרחב/לשבת). הופעות כאלו תמיד כואבות בכיס אבל מצאתי שראוי להתייחס בזה בצורה די דומה כפי שמתייחסים לטיסות לחו"ל (וכמה מצחיק... המחירים כבר נהיו דומים בין 2 המוצרים הללו). לפעמים הייעד/שעה מצדיקים תוספת של 200$ בשביל טיסה נורמאלית בשעה נורמאלית, ולפעמים שווה לטוס באוטובוס מעופף, בשבת ב16:00 + פוטנציאל איחורים רציני. יש המון פקטורים ואיך היה עושה סבא שלי כשהייתי מקטר על חוסר הגינות ב"חלוקת המשאבים" בין הילדים? היה מיישר את אצבעות כף היד ואומר לי ששום אצבע לא באותו אורך כמו האחרת, אבל כולן עדיין "אצבע אחת". ישנם אנשים שבשבילם "לייב" זה מקום לשמוע מוסיקה איכותית, בלייב. ישנם כאלה שבשבילם לייב זה הרעש וה חיספוס דווקא וישנם כאלה שבשבילם הלייב זה "שיר בונוס" לאוסף המוסיקה שהם מחזיקים רק בפורמט לוסלס/וויניל, ושומעים דרך אזניות של 1000 ש"ח מינימום. אני אישית שייך לחסידים הקיצוניים של הלייב. אם אמצע הקלטה טובה של הופעה שהייתי בה אני אאזין לה מאות פעמים לפעמים. אפילו אם אי אפשר בכלל לשמוע את הגיטרה. מצד שני אני מכיר אנשים שבקושי מצליחים להבין מה מעניין בהקלטות לייב ובשבילם ללכת להופעה זו ציפיה לשמוע דבר שהוא הקרוב ביותר לאמיתי. אלו גישות והעדפות שונות לחלוטין וכל אדם אמור להכיר את עצמו. בהופעה של The Who בארה"ב אעדיף בכל מחיר להיות ב"פיט" הכי קרוב לבמה ליד מטורפים אחרים שעושים "דאלטרי/טאונסנד וואנבי". בבריטניה אעדיף שורות 10-20 איפה ששומעים מצויין וגם רואים מצויין (בשורות הראשונות יושבים עשירים מעונבים). ביפאן אעדיף את המיקום הטוב ביותר מבחינת שמע בלבד. אין לי ציפיות לחוויה ספיריטואלית עם מעריצים כמוני מסביב. כולנו היינו בהופעות ומכירים את עצמינו - אם לא הרגשת "חשמל": מיוחד כשהיית בקרבת הבמה, וכל מה שאתה זוכר זה דחיפות והעארס שתמיד מנסה להסתנן קדימה איך שלהקת החימום סיימה - תחסוך כסף ותלך על הזולים. אם אתה מקבל חשמל ועל הסקאלה של קירבה VS הנאה/חוויה אתה גבוה - עדיף לקזז את ההפסד מהסלולארי הבא/טאבלט הבא/בארוחות הבאות לקחת רק חזה עוף בטריאקי ולא אנטריקט 350 גרם...

arieltr

New member
יופי של עיצות ואבחנות מעולות הבאת

מאוד מעניין מה שאתה כותב. בסופו של דבר אף אחד מאיתנו איננו רובוט ולא יצאתנו מאיזה פקטורי ליין. ציפיות הן נילווה אוטומטי למקרים כאלה וכל אחד באמת צריך להכיר את עצמו הכי טוב, ולפעול בהתאם.

The Walrus

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אפילו אני חזרתי מהמתים בשביל זה!!!!
790 שקל הלכו בלי ספק, מקווה שנזכה לסטליסט טוב... ההופעה לא צמודה במיוחד לאלבום האחרון אז אני מקווה שיהיה פחות פוקוס עליו ויותר על השנים הטובות.

ובלי קשר, בכל מקרה - זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות במדינה הזאת בערך.

וינסנטי

New member
יש אלוהים :)

העיקר שמועות על כן סטונס, לא סטונס, בלה בלה בלה..
יאנג מגיע וזה מה שחשוב :)

almogi

New member
רק שלא ילך בדרכם של הפיקסיז, קוסטלו וסנטנה

צריך למחוק את מספר הטלפון של יאנג מספר הטלפונים של רוג'ר ווטרס !

למעלה