מה זה?@!!!@@!!!

arieltr

New member
זה? הופעה הכי טובה אי פעם שעלולה להיות בישראל

סך הכל, לא יותר

ואם יש מישהו בישראל שמגיע לו להיות בהופעה כזו זה קודם כל תושבי ויושבי הפורום הזה ואחר כך כל אלה השומעים רוק ולא יודעים על קיום הפורום הזה.
ואם זה באמת יקרה, תהיה גם תהיה סיבה לברמלאי לפצוח במחול עירום אלסטי כל הדרך לאיצטדיון.

Barmelai

New member
ליתר בטחון הגעתי ערום לעבודה

"קיץ 2014 הולך ומתחמם"... הוי שוטים שכמותם. יותר חם יותר מזה אי אפשר להשג בגיהנום. להתראות בקיץ סבא ניל יאנג ושלא תחטוף לי מפרצת עכשיו, שומע?

יש!!!! ... ועכשיו דילמה

לשלם ממון רב כדי (לא) לראות אותו מחצי קילומטר? לנסות להדחף מקדימה ולא לראות כלום אבל לשמוע יחסית טוב? החלטות, החלטות.

נראה לי שהפעם אדחף. וכמו בהופעה של בואי בפארק

אטפס על המחסום ואתלה עליו. מצד שני, זה היה לפני עשרים שנה והייתי יותר צעירה וחסונה. וגם אמצעי הבטחון והבטיחות התקדמו מאז. מצד שלישי, זה ניל יאנג, ואני לגמרי מתכננת לעמוד למרגלותיו לראות איך הוא מנגן, מקרוב. מסכים לא יכולים להעביר את זה.

noosh

New member
מהניסיון שלי עם הופעות מגודרות בשנים האחרונות

אי אפשר לטפס על מחסומים וגדרות בשביל להתקרב לבמה. השמירה די פסיכית. כשראיתי את דילן מאחד האיזורים היקרים בדשא, הם גידרו כל איזור בנפרד ולא היה סיכוי אפילו לנסות לעבור קדימה (בקושי לעמוד נתנו לנו, כל שניה ניגשו אלינו סדרנים ואמרו לנו לשבת).

לא התכוונתי לעבור את המחסום

אלא להתלות עליו, ע"מ לראות משהו. אחרת, אין לי סיכוי. מצד רביעי, היום יש מתחמי VIP וכו' ולכן רק בעלי ממון יכולים להתקרב לבמה בכלל. את בואי ראיתי ממרחק 10 מטרים.

noosh

New member
לפי המפה באתר

איזור A הוא הקרוב ביותר לבמה, ה-VIP ממוקם רחוק יותר. פשוט איזור A עולה פי 2...

מה קרה עם הרוקנרול כמוזיקה עממית

השווה לכל נפש, כאשר האמן (ניל) יודע שהקרובים לבמה אינם דווקא האוהדים השרופים, אלא מי שיכלו להרשות לעצמם כרטיס? כתבתי על זה כאן מקודם, אבל הסיטואציה כאן רק מחדדת את הבעיה.

IORR

New member
זה אכן מבאס...

אבל זו נגזרת של העובדה שהלהקות/אנשים המובילים הפכו לפרפורמים מהוקצעים - כמעט ברמה של קברט ולא יכולים להרשות לעצמם משהו בסגנון הפסטיבלים של סוף שנות השישים ששם אתה רואה שאפילו בשורות הראשונות אין דוחק היסטרי. אגב: ישנם המון אמנים שהיו ענקים בזמנם, אבל איכשהו התהילה חלפה מהם והם היום עושים הופעות קלאבים. היו בארץ בשנים האחרונות רובי קריגר וריי מנזרק זצ"ל, "ג'פרסון איירפליין", אריק בארדן ועוד לא מעטים - בכולם היה אפשר להנות מההופעה ממש ע"י עמידה לרגליהם.... מקסימום שקרה לי זה שבחורה יפה וצעירה ניסתה לרקוד איתי
. כנ"ל בהופעה של הדד-דייסיסטס לפני כמה שבועות (שהייתה ענקית, אגב). מבחינה בטיחותית להמון אמנים נמאס מסיטואציות מבהילות כמו זו:

noosh

New member
מסכימה לגמרי

המחירים לא הגיוניים ואין אווירה של הופעת רוק. בהופעה של דילן זה היה כלכך מעצבן - לא הפרענו לאף אחד כשעמדנו במעבר, לא הסתרנו למי שרצה לשבת, והיה ברור שאנחנו לא מתכוונים לחזור למקומות, הסדרנים סתם הגיעו מדי פעם להציק לנו בלי שום פואנטה. אני מבינה שהעלויות להביא לכאן אמנים הן גבוהות מאלו באירופה או ארה"ב, אבל לא ברמה שמצדיקה כזה פער במחירים ועוד באצטדיונים עם אקוסטיקה נוראית שלא מצדיקה את זה. אבל הם יודעים שאנחנו נשלם, והנה, אנחנו משלמים.

tzvika321

New member
פארק הירקון זה לא בלומפילד

אין מקומות ישיבה מסומנים ( בטח בVIP כן, אבל בדשא לא)
אם אני מבין נכון, האזור המגודר לפני הבמה, ב790, גם לא מסומן
אז אפשר לעמוד, להסתיר, להידחק, אבל אי אפשר לעבור מבלוק לבלוק

גם בהופעות של הבוס יש גולדן רינג לפני הבמה, כרטיסים יותר יקרים, אבל לא מסומנים.
עכשיו, המחירים מעצבנים, אבל זה ניל פאקינג יאנג, בגני פאקינג יהושוע.

זה לא רק המחיר האבסולוטי של הכרטיס

או אפילו בעיקר, אלא ההיררכיה: מתחמי VIP, אזור A, B, Z.... מה זה כאן, אולם אופרה עם "תאים" לאצולה? זה מנוגד לחלוטין לכל האתוס של הרוק.

הנה הופעה בה הייתי רוצה להיות (אם הייתי בת 16 וגבוהה ב-20 ס"מ לפחות):

http://www.youtube.com/watch?v=XxG5jweAraU

ולהזכירכם(!!) -

http://www.youtube.com/watch?v=udH_3q8qWWI

טוב נו אבל אי אפשר להתעלם מהמציאות

הרי מה עם התחשבות במבוגרים יותר - לא מגיע להם לראות הופעה של ניל יאנג בישיבה? מה עם נכים, למשל?

ברור שהכי כיף זה הופעות (קטנות) של צעירים שכולם קופצים מתחת לבמה, על הבמה, על המגברים, דם ניתז בכל מקום, הלהקה מתאבדת בסוף ההופעה... אבל זה לא יכול לקרות בהופעה של רוקרים דינוזאורים. זה חייב להיות עם להקה עכשווית וצעירה שמנסה לכבוש את העולם. בוודאי לא בהופעה עם קהל שמכיר את ניל יאנג דרך גלגל"צ...

לנכים יש סידור מיוחד בהופעות-חוץ כאלו

ואני חתומה עליו. ההפקה חייבת לבנות במה מיוחדת לאנשים בכסאות גלגלים, משם יוכלו לראות את ההופעה ללא הפרעה. דרך נגישה מובילה מהחניה ועד אותה בימה, ומשם לשירותים (יש חובה לספק שירותים יבילים נגישים). ההסדר מבוסס באופן חופשי על מה שראיתי בהופעה של ווטרס בשדה החומוס + הערות של מפיקים.

הגידור זה כמו קרנות גידור

קפיטליזם מבחיל. אבל זה מה יש, כנראה. אני קניתי לאזור העמך, ב-340 ש"ח לחתיכה. זאת תיהיה מנת ניל השלישית בחיי. לדעתי לא שווה להוציא הון על גולדן רינג או גולדן וואטאבר.

מה גם שבהופעה הראשונה של ניל שראיתי

עמדתי בערך 5-6 מטרים ממנו. אני יכול למות בשקט

למעלה