מצטערת!!!!!!!!!! לא יכולה להפסיק לצחוקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רק מנסה לחשוב איך חשבת שזה כלב....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפי הלשון? לפי מה<? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתי ראית כלב לאחרונה מותק? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח איך עושה כלב? האו האו....הב הב....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאאאאאאא כואבת לי הבטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחח מותק אני מצרפת לך תמונה של כלב......שתמצאי את ההבדלים תודיעי לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יההההההה הרגת אותי מזמןןןןןןן לא צחקתי כך.... כל השכנים באו לראות מה קרה
אני מפרקת אותך לגורמים ראי הוזהרת!!!!! מה יש מה קרה טעיתי טוב !!!!!!! אז זה לא כלבבבבבבבבבבבבב יופיייייייייייייי יא מעצבנת יא מרגיזה יא מסטלבטת יא מקסיייייייייייייייייייי
את יודעת שיש לי הרבה כח נכון מותק!!! וחוץ מזה אני שמחה שאני מצליחה להצחיק אותךךךךךךךךךךךךךךךךך ושלישית הבטחת שניפגש לסלט נכון????? וחוץ מזה אני ממש לא מתעצבנת ממי אני חולה עלייך ועל כל השטויות שלך אוהבת מאוד מאוד וממתינה כבר שניפגש נו נו מ ת י?