מה זה

לורי40

New member
היי רוז

אני שמחה לקרוא שיש הריונות קלים,ומאחלת לכל אחת הריון קל לא משנה באיזה מישקל הוא

dify

New member
אמא שלי כמוך

שני הריונות במשקל גבוה, שניהם עברו לה בקלילות מבחינת משקלה (במקרה שלה גם לא סכרת), הילדים שלה- אני ואחי, יצאנו בסדר גמור
++
אגב, אני שמנה ואחי רזה, למרות שבהריון עם אחי אמא שלי היתה עוד יותר שמנה מאשר בהריון איתי, אין לזה שום השפעה תכלס על התפתחות ועל משקל עתידי של הילוד.

polegra

New member
אוייש נו באמת , איזה רופאים טענו את זה? כמה

רופאים טענו את זה??

אני נכנסתי ל2 ההריונות סביב 170 קילו וסיימתי ב200 קילו

הלידה הראשונה הייתה רגילה אמנם קשה...אבל רגילה!!!!

לידה שנייה קייסרי בשל מצג עכוז - 6 שעות אחרי הקייסרי כבר קמתי וליוויתי אורחים לחנייה וכו

לבנים שלי אין שום בעיות תודה לאל, דור הגדול אמנם נולד עם ירידת סוכר וקיבל פעמיים כי הוא שתה מים מקוליאנים או איך שלא כותבים את זה כי הוא נולד בשבוע 42+2 עם ירידת מי שפיר בשל בלון שלא עלו עליה.

לא הי לי בצקות ולא כלום. עם בגדול עוד ישנתי שבועיים ברכב בבית חולים כי סבתא של הפולני שכבה שם במחלקה ורצתי מהעבודה לבית חולים ישנתי שם התקלחתי שם וכו...

הדבר היחיד שהיה לי לחץ דם גבוה ורק בהריונות

זה לא פשוט הריון במשקל גדול כי אנחנו סוחבים עוד משקל מעבר למשקל שלנו שגם ככה זה לא פשוט

אבל לתינוק יש מעל ומעבר מקום בבטן להסתובב שם

מה תגידי על כל הרזות שיש להם ילדים עם חולשת שרירים???

אני לא בעד השמנה, ממש לא אבל חאליק להפיל על זה את הכל!

טלי

לורי40

New member
אבל מדוע את כועסת?

בסך הכל שיתפתי את מה שעברתי בהריון שלי ומה שטענו הרופאים..

אני מניחה שבעלת השירשור רוצה לשמוע תשובות בעד וכנגד
ולא צריך לזלזל במה שאני עברתי,אני מאוד סבלתי בהריון שלי,ואני לא מנסה ליפות את הדברים אלה לכתוב את האמת כפי שהיא הייתה
ואני מצדיעה לכל אחת שעברה-עוברת הריון במישקלים גבוהים וזה מעודד מאוד לקרוא שאצל נשים מסויימות הלידה עברה בקלילות
ואני רוצה להוסיף שאני נימצאת כרגע באותה בעיה בדיוק,אני רוצה ילד נוסף,ואני מעכבת את הטיפולים כי אני במישקל 103 קילו
ואני אהיה ביולי בת 41 וכל דקה שאני מתעכבת בגיל שלי הוא אסון,אבל אני מאוד מפחדת ויש לי אפילו פוסט טראומה מימה שעברתי בהריון הראשון
ותאמינו לי שמה שאתן כותבות מאוד מעודד אותי...כי אם אתן טוענות שלמישקל אין קשר לסיבוכי הריון,אז אולי אני לא המתין ויינסה להיכנס להריון בחודשים הקרובים...

polegra

New member
על הרופאים שלא רואים מעבר לשומן וקל להאשים

אותו

זה מטריף אותי

הריון הוא לא קל, רצוי להגיע אליו עם נקודת פתיחה כמה שיותר טובה אבל וזה אבל גדול לא הייתי נמנעת מלהביא ילדים לעולם בשל עודף משקל או שוקלת לעכב את זה

למרות שאני אסייג ואומר שילד שלישי כרגע לא בא בחשבון וחלק קטן מזה הוא המשקל למרות שיש עוד הרבה מסביב

טלי

למעלה