מה זה?

מה זה?

שלום רותי, רציתי לשאול ולהתייעץ בקשר למשהו שקרה לי ולבעלי. ערב אחד היינו בסלון בלילה ופתאום בעלי אומר ראית את זה צילמו אותנו.. לא הבנתי על מה הוא מדבר. הוא אמר שראה אור כמו של פלאש מצלמה בתוך הבית השעה הייתה די מאוחרת 1 בלילה לערך.. וזהו בזה זה נגמר. אתמול בערך ב12 בלילה הוא נכנס למיטה ושנינו היינו ערים ואז פתאום בחדר שלנו שהוא קטן ודי חשוך נראה כמו אור של פלאש מצלמה והכי מוזר שממש שמענו את הקליק שכאילו לחצו. זה לא היה מישהו מהחלון זה נראה כמו משהו מפינת החדר. זה היה משהו מאוד לא הזוי אבל עדיין מוזר ולא מובן. רציתי לברר לדעת אם את תוכלי להשלים את התמונה בשבילי. אני מאוד מאמינה ברוחניות וכיוצא בזה אני רק לא רוצה שזה יהיה דבר שלילי ומה עלי לעשות כזבר כזה קורא. אשמח לתשובתך. נ.ב. עוקבת בתדירות אחר הפורום ונהנית..

אל תחפשי רוחניות בכל דבר.

לדעתי זה השתקפות של משהו שהיה מחוץ לבית. אנו מפרשים כל תופעה לא ברורה כמשהו אלוהי או רוחני.בואו נעזוב את זה ונסתכל על הדברים במציאות אחרת.וזה כמובן לא בא לפגוע ברוחניות כי אני אדם כזה.אך כשקורה שלכל תופעה לא ברורה זה משהו "אלוהי"ישר הפיוזים נדלקים לי.

אני לא עד כדי כך מעופפת...

תאמין לי שזה לא היה מבחוץ . אני מספיק ממוקדת וחדה כדי להרגיש שזה משהו בתוך החדר... אבל תודה בכל זאת על הנסיון..

רותי 11

New member
זר פרחים לבן יקרה ../images/Emo24.gif

סורי שלא עניתי מיד פשוט לקחתי לי קצת חופש מהמחשב למספר ימים. מה שמרגיש לי אין לך ממה לחשוש ופעם הבאה שזה יקרה פשוט תשאלי מה זה, ומה הוא רוצה מכם. כשאנחנו משוחררים מפחד הדברים נעשים ברורים וצלולים יותר אנ יאישית רואה הרבה פעמים כאלה דברים וא ני יודעת שיש לידי ישויות מוארות והיום אני לא מתרגשת מזה. זה כבר הפך להיות יחסית שגרתית למרות שאנ ימאוד נהנית מזה.

TUKUSHI

New member
תשובה

מלאכים הם כמונו לומדים עובדים הוא כראה היה צריך ללמוד על התנהגות בני אדם ולקחת תמונות של נושאי המחקר שלו אל תופתעו אם בקרוב ישאיר לכם סימן תודה!!!...

למעלה