מה זה System Idle Process

מה זה System Idle Process

שמופיע לי ברשימת התהליכים ב-TASK MANAGER? ומה הטור שליד שמות התהליכים (CPU) אומר? כי כתוב לידו תמיד 90+

z x 7 r

New member
יש תשובות להכל באינטרנט.. ../images/Emo6.gif

System idle process In Windows NT-based operating systems, the System Idle Process is, essentially, a counter which measures how much idle capacity the CPU has at any given time. Although it is not actually a process, SIP runs in the background and constantly monitors processing bandwidth, occupied memory and the Windows virtual paging file. System users can find it in the Windows Task Manager, under "SYSTEM"; however, it cannot be terminated אם מתקשה באנגלית אתרגם לך עם בבילון שלי

Cmona

New member
../images/Emo39.gif אז ככה

לפי מיקרוסופט: System idle process A counter which measures how much idle capacity the CPU has at any given time. Although not actually a process, it runs in the background and monitors processing bandwidth, occupied memory and the Windows virtual paging file. ועברית בקיצור: התהליך הזה רץ ברקע ומציג ברוחב פס של מעבד, כמה תפוס המעבד או פנוי וכמה תפוס הזכרון בכל זמן נתון. אם מופיע לך ליד System idle process ערך כה גבוה כ-90% בלי שאתה בכלל מפעיל איזשהיא תוכנה אז יש לך וירוס או תוכנת רישול שפועלים במערכת. או שתכתוב באיזה שלב במערכת החלטת לבדוק את תהליך System idle process? אולי בעמצא עבודה עם איזה ץוכנה כבדה שהיא "מאוד כבדה" עבור המחשב שלך.

z x 7 r

New member
מאיפה הידע הזה על 90% = וירוס?

ואיך זה שאצלי למשל, כעת מופיע 98 CPU , אבל בגראף של טאסק מנג'ר שימוש ב CPU אחוז בודד אחד או 0 אחוזים ( כי לא רץ שום דבר).. וגם תוכנות אנטיוירוס לא מזהוות שום דבר קספרסקי מעודכן, וגם תוכנה גרמנית שנקראת ANTIVIR, וגם סורק של AD AWARE 6.0 ? ייתכן מצב שאף תוכנה לא תזהה בעיה במחשב? מחשב אגב, לא עושה בעיות בכלל. לא נתקע, עובד טוב.

Cmona

New member
../images/Emo39.gif מה אתה קופץ עלי ? ../images/Emo12.gif

צא דיבוק! צא!!!
)))) תקרא שוב את כל ההודעה שלי מהתחלה ועד הסוף. במיוחד את הסוף. כמובן אחרי שתשתה משו
ותקח משהו להרגעה

z x 7 r

New member
חח מה הקשר קופץ?

רוצה לדעת כי יש לי דברים יקרי ערך בשבילי במחשב. וכמובן אין גיבויים

Cmona

New member
../images/Emo39.gif אני התבלבלתי בתשובה

כמה שאחוז גבוהה זה מראה כמה מערכת פנויה. אתה צודק. לא הייתי מספיק מרוכזת.

z x 7 r

New member
דאמיט אישה! הבהלת אותי ../images/Emo2.gif

חשבתי כבר שאני לא יודע כלום. רצתי לגוגל, התחלתי לבדוק כל תהליך לפי שם.. התחלתי לחפש מאמרים על וירוסים שרצים ב BACKGROUND בלי הצגת תהליך בטאסק מנג'ר.. טוב נו..הוקל לי!

Cmona

New member
../images/Emo39.gif רק בשביל זה אני אישה ואני כאן

רק בשביל הרגעים האלה כדי לקום בבוקר: כדי להבהיל ולהדאיג אותך. כדי להריץ אותך ברחבי הרשת לחפש פתרונות.

למעלה