מה זה "rocky horror show"?

BloodySpike

New member
מה זה "rocky horror show"?

שמעתי עליו ושמעתי שגם אמבר ואנטוני השתתפו בו אז מה זה?

Lizz

New member
סרט קאלטי להפליא

שבו הקהל וקאסט שחקנים משתתף בסרט לצד המסך. אני ממליץ מאוד שתלך להקרנה, יש ברמת השרון נראה לי. יש גם הצגות שבהן הסרט לא מוקרן ורק השחקנים עצמם מתקשרים עם הקהל. לפני כמה זמן נחגגה מסיבה לכבוד.. 25 שנה לסרט, נראה לי? או 25 שנה להצגה הראשונה. בכל מקרה, טוני, ששיחק פעם את פרנק (התפקיד הראשי) בהצגה (והיה מדהים, תודה ששאלתם), השתתף בהופעה הזו לרגל 25 שנה, וגם אמבר השתתפה, בתור ג´נט (הייתה מ-ה-מ-מ-ת, אם אתם שואלים).

melatonin

New member
אמבר ברוקי

כמה תמונות של אמבר (בחזיה, כמו שהתפקיד דורש
), ושיר הנושא של הדמות שלה (Touch-a Touch-a Touch Me) באודיו ווידאו נחמד

ניצול"ש דחוווווווף

תסתכלו בתמונה של ריילי (מארק בלוקאס) באתר ביפ!!!!!!!!!!!!! oh my god מה קרה לשיער שלו?????????????

melatonin

New member
טוני ברוקי

מה שחמש דקות בגוגל יכולות להביא... מסתבר שטוני עשה גרסה משלו לרוקי עוד ב 91, דיסקים והכל. לא הצלחתי למצוא שום דבר מההופעה שאמבר השתתפה בה, אבל מצאתי שני דברים טיפה ישנים יותר הראשון הוא קליפ של השיר Wise Up Janet Weiss שטוני ביצע לכבוד ספיישל רוקי שהיה ב vh1 (במחשבה שניה יכול להיות שזה כן מהזה עם אמבר. לא בדקתי) השני זה איזה קטע שלו מכנס טראנסילבניה מ 92. לא ראיתי את הקליפים אז אין לי מושג איך הם. שניהם, אגב, לקוחים מאתר מעריצים גדול לטוני, www.head2headweb.co.uk enjoy

Lizz

New member
המון תודה.

ראיתי אותו בשנת.. 95 נראה לי, אבל כמה שחיפשתי, לא הצלחתי למצוא את ההופעה מ VH1. תודה!

14מתן

New member
מה ?!

איה זה יכול להיות שאמבר השתתפה בזה אם היא הייתה אז בת שנה בערך ?

star lili

New member
לא בסרט, ד´ה...

ומחזות מעלים כל הזמן. לפי התמונה והשיר- היא בתפקיד ג´אנט, שבסרט משחקת סוזן סרנדון הצעירה זה סרט שרוט במיוחד, כדאי לכם לראות

B a n j o

New member
במקור

זה התחיל בתור מחזמר על בימות לונדון (בשנת 75´ אם אני לא טועה). אח"כ עובד לסרט בהשתתפות הקאסט של ההצגה בארה"ב. כיום הוא נחשב לסרט ה קאלט הגדול מכולם ומוצג כאשר מוקרן על מסך ולפניו על הבמה יש צוות שמציג אותו תוך כדי. גם בארץ ישנן הקרנות מידי יום שישי האחרון של החודש בקולנוע כוכב ברמה"ש. אני לא אספר לך את הסיפור, פשוט תראי כדי לא להרוס

Schnickelfritz

New member
אההההההה (../images/Emo58.gif6)

עכשיו אני מבינה למה התכוונו שכהציעו פה לעשות מעיין ´רוקי´ של המחזמר
אני מרגישה כזאת בורה
מעולם לא ראיתי את הסרט. מעולם!! זה ממש עצוב!!!
אבל אחי אמר לי שיש אותו למכירה בקניון הקרוב לביתנו אז אני אקנה ואראה
Soon!!

B a n j o

New member
לא לא לא לא לא לא לא ../images/Emo70.gif

אל תראי אותו קודם בוידאו (אבל כן תקני). תראי אותו קודם ברמה"ש בהופעה !!!!

Schnickelfritz

New member
אבל אבל אבל...

אין שום סיכוי שאני אגיע לרמה"ש בקרוב... ואני נורא רוצה לראות! חוץ מזה, לא עדיף לראות קודם על מה מדובר ואחר כך ללכת להופעה שמלאה בפריקים של הסרט?

B a n j o

New member
לא...

מקבלים התרשמות יותר טובה מהסרט עם ... הההאאמממ... פריקים בוידאו זה נראה סתם סרט ישן ומטופש בלי קשר להיום (יכול להיות שאני טועה, פשוט כל מי שאני מכיר שראה קודם בוידאו לא התלהב)

למעלה