מה זה NEW.NET

NEW.NET

New member
מה זה NEW.NET ../images/Emo35.gif

מה זה NEW.NET
כשנכנסתי ל ADD/REMOVE PROGRAMS, היה כתוב שם שמותקן אצלי NEW.NET גם ב MSCONFIG כתוב שהוא מופעל עם הפעלת המחשב אני לא זוכר שהתקנתי אותו, מה זה בכלל?

NEWDOTNET

New member
מישהו יודע מה זה?

מישהו יודע מה זה? ואיך זה הגיע למחשב שלי?

NEWDOTNET

New member
במדריך מוסבר איך להסיר את NEW.NET,

אבל איך בכלל הוא הגיע למחשב שלי, ולמה הוא משמש?

noam01234

New member
הממממממממממ

התוכנה הזו היא מסוג התוכנות הריגול שמצורפות לתוכנות אחרות כמו קאזה וכו´

DDESPY

New member
הסרתי את התוכנה בעזרת

ADD/REMOVE PROGRAMS עכשיו NEW.NET כבר לא מופעל עם הדלקת המחשב, אבל הקובץ RUNDLL32 עדיין נמצא במחיצת הWIN האם נפתרתי מNEWץNET או לא?

WINLINUX?

New member
לAFICOMP ולכל מי שיודע

הסרתי את התוכנה בעזרת ADD/REMOVE PROGRAMS ועכשיו NEWDOTNET לא מופעל עם הפעלת המחשב אבל אני לא בטוח שנפתרתי ממנו במחיצת ה WINDOWS עדיין נמצא הקובץ newdotnet2_98.dll ו RUNDLL32 שהופעל עם הפעלת המחשב לפני הסרת התוכנה,בPREFERENCES כתוב שהקובץ הזה של MICROSOFT האם הסרתי את התוכנה, או לא? ואיזה גרסה יש לי?

AfiComp

New member
אז ככה...

זה מן טריק נחמד של התוכנה, היא "מסירה" את עצמה, אבל לא באמת... לפי מה שציינת, הגרסה שמותקנת אצלך היא מספר "98". בהצלחה בהסרה, AfiComp

WINLINUX?

New member
ניסיתי את

rundll32 c:\windows\newdotnet2_98.dll,NewDotNetUninstall וזה הריץ בדיוק את אותה תוכנת UNUNSTALL שבADD/REMOVE PROGRAMS הקבצים של התוכנה עדיין נמצאים במחשב עשיתי את אותו הדבר עוד פעם ועוד פעם, אבל זה לא עזר כנראה שגם זה טריק "נחמד" של התוכנה כשיו אנסה להסיר את NEWDOTNET בדרך הקשה, כתבת שהפתרון מיועד לWIN9X האם זה יעבוד בWINME?

AfiComp

New member
כמה דברים...

א. WINME שייך למשפחת ה-9X
ב. אם אתה ממש מוטרד מהתוכנה, אז אתה יכול לנסות, אבל נסה קודם את השיטה הידנית שהובאה בלינק בהסבר שלי. שאר ההסבר מתייחס לתיקון נזקים של הסרה שלא עלתה יפה. בהצלחה, AfiComp

Shibby!

New member
מה עם win98?

ומה הדבר הזה עושה בכלל? הוא מפריע למשהו?

למעלה