מה זה MU ?

yadiday

New member
MUONLINE - הסבר קצר (?)

זהו משחק רשת מרובה משתתפים (או MMORPG בשפת הגיימרים) בו משחקים שחקנים מכל העולם עם דמויות מול מפלצות לבד או בקבוצות - וגם אחד נגד השני - לבד או בקבוצות זהו משחק שיש בו אביזרים שמולבשים על-גבי הדמויות האביזרים מחולקים לקבוצות רבות - ומראם שונה - וכך אתה יודע להבחין למי יש אביזרים יותר טובים. כמו כן - ישנן במשחק מספר רב של מפות : מפה = שטח די גדול אשר מורכב מתכסית (שיחים,קרח,מים,קירות....) וממפלצות (לכל מפה יש את סוגי המפלצות שלה) למפות ניתן להגיע - רק לאחר שהגעת לרמה מינימלית מסויימת. ישנם "אירועים" במשחק - שבהם נלחמים נגד מפלצות רבות עוצמה ומקבלים "תיבת-אוצר" - אשר אם פותחים אותה - נופלים ממנה חפצים יקרי ערך..... כמו כן - זהו מקום-מפגש לשחקנים (בזמנו - רוב פורום "משחקי מחשב ורשת" (4) היה שם) - ניתן לראות תמונות של חברי הפורום אשר צילמו את עצמם (פרינט סקרין) תוך כדי משחק - עם הודעות. בקיצור ========= שווה להתנסות.... - אני ניסיתי - ונפגעתי
אבל זה רק אני, גד.

menimm

New member
מה צריך כדי להתחיל ?

יש צורך לרכוש משחק כלשהו ?, יש גרסת התנסות להורדה ?

angle sword

New member
מורידים מהאתר את המשחק..

למרות שרוב הפורום (בעצם כל
) השחקים בשרת פרטי... האתר נמצא בקישורים..

yadiday

New member
../images/Emo45.gif

לשאר שאלות וירקות - אתה מוזמן להמשיך ולשאול כאן. גד.

angle sword

New member
ואם הוא רוצה פירות ולא ירקות?!

למה תמיד קוראים לי: | | | | _| |_ \ / | | / \ / \ /___\ מעדר?!

angle sword

New member
אתה מצחיק../images/Emo3.gif

ולחשוב שאתה בן..... (תן לי רגע להיזכר..)..............37
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Shaby Sababy

New member
אני דווקא בגלובל בעיקר.

וואי אני זוכר פעם כולם היו בגלובאל היום כולם בשרתים
יש בכלל עוד את הגילדה של תפוז?

yadiday

New member
אממ.... - אני לקחתי פיקוד

על גילדת תפוז בגלובאל..... אבל אני צריך עוד להשלים את העברת החפצים מהחשבון החדש - לישן - ואז אוכל להמשיך לשחק.... כרגע אני עדיין ה HELLENTRY

Shaby Sababy

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

מאיזה רמה אתם מקבלים? יש ל יאלפית ברמה 156 אבל פרצו לה.. הייתי מליונר T_T אז עכשיו יש לי אלפית אג'לתי רמה 4X בעיקרון תחזור לשחק בגלובאל?

למעלה