מה זה Money Order

yagury

New member
מה זה Money Order

אני מתכתב עם גוף בארה"ב, ואמור לשלם לו כמה עשרות דולרים. אותו גוף מוכן לקבל תשלום בשיק אמריקאי בדולרים (אין לי חשבון בבנק אמריקאי) או ב-Money order. כל שיטה אחרת (כרטיס אשראי וכד') אינה מקובלת עליהם. במחלקת המט"ח של בנק הדאר אמרו לי שהם לא עובדים בצורה של Money order.
האם מישהו יודע:
1. מה זה בדיוק Money Order
2. איזה מוסד פיננסי בישראל עובד בשיטה זו
בתודה מראש
יוסי יגור

Ilanguy

New member
ב- WESTERN UNION יודעים מה זה

אם אינני טועה סניפי הדואר מייצגים אותם בישראל

yagury

New member
לא בישראל

כפי שכתבתי בשאלה הראשונית, במחלקת המט"ח של דאר ישראל, מייצגת Western Union בישראל, מסרו לי היום שהם אינם מספקים שירות זה.

גם לי זה קרה, מול Yeshiva University Archives

מניו יורק.

מה שעשיתי זה לפגוש מכר כלשהוא ולשלם לו מזומן, במייל צירפתי אותו להתכתבות והוא כבר ביצע את התשלום כשחזר לחו"ל.
הסתובבו כאן כמה בפורום שהם תושבי ארה"ב, אולי יש להם חשבון בנק כאן בארץ, תוכל להעביר להם לשם כסף והם יעבירו בארה"ב לאותו גוף.
בהצלחה.

Ayana KimRon

New member
בדקת אפשרות של SWIFT?

תציע להם העברה בנקאית עם הוראה לבנק שלך שהעמלה שלהם משולמת על ידך. זה לא MONEY ORDER אבל מבחינתם זה אותו דבר - הם לא יחויבו בעמלה, והכסף מגיע ישירות לחשבונם בלי מסע של 5 ימים דרך החשבונות של PAYPAL (שהוא גוף פיננסי לכל דבר).

Ayana KimRon

New member
ניסית SWIFT?

איכשהו ההודעה שלי לא נקלטה. מנסה שנית -

תציע להם העברה בנקאית עם הוראה לבנק שלך שהעמלה שלהם משולמת על ידך. זה לא MONEY ORDER אבל מבחינתם זה אותו דבר - הם לא יחויבו בעמלה, והכסף מגיע ישירות לחשבונם בלי מסע של 5 ימים דרך החשבונות של PAYPAL (שהוא גוף פיננסי לכל דבר).

למעלה