מה זה

Spidi man

New member
מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חזרתי הרגע מכנס חנוכה! ואני חייב להודות שממש התבאסתי! איפה כל המשצים הבוגרים?! רחי? ניצן? יעל? ושאר המחוזות!?! ממש באסה

EurO

New member
אתה היית בכנס של הפשצי"ם../images/Emo35.gif

אני חזרתי היום מהכנס של הפשצי"ם (כמש"צ בוגר)... היה פצצה..
כאילו כל העניין הזה שכלללל המחוזות ישנים באותו מקום ועוברים אותם מסלולים ביחד...זה פיצוץ... אבל אם היו מארגנים את זה בצורה הרבה יותר טובה מבחינת הסדר, הארוחות וכאלה.. לפי דעתי זה היה יוצא מוצלח יותר. חוצמזה המסלולים היו ממש מגניבים
מצדה היה טיפה משעמם אבל חפיף.. עברנו את זה
חחח...היה אחלה
אגב..אני לידן, בן 16 מב"ש.. נעים מאד
אם היית במסיבה בכנס של הפשצי"ם בערב עם כל המחוזות... אז אני הייתי אחראי שם על ענייני המוזיקה

kndi can do it

New member
אח שלי מזה הייתה המוזיקה ...

המוזיקה הזאת יבשת אותי חוצמ-רכבת לילה לקאיר שכל הקהל עשה רכבת היה ממש כייף אבל בסה''כ שאני חושב על זה הייתה אחלה מוזיקה בסדר האא ואני זה האיש עם העגבניה מי שזוכר זה שקוראים לו שם ויש לו שם מיוחד ....

EurO

New member
קצת קשה לארגן מוזיקה כשמיליון ילדים

מאחוריך- זה רוצה סלסה, וזה רוצה טראנס, וזה רוצה רוק.. אז ניסיתי לשלב את זה עד כמה שאפשר...בסוף מיקססתי מוזיקה שחורה לכל מי שביקש במהלך הערב.. ואז סגרנו עם חלק מהסט של טייסטו.. פחות או יותר שילבתי כל מה שביקשו והיה אפשר להכניס..

Spidi man

New member
יש לך מושג כמה חיפשתי אותך??

כל מחוז חיפה שמע ידע מי זאת רחי!!!

blabla 14

New member
היה כל כך כיף...

יווווווו אני יתחיל אני לא יסיים ..... אז רק אני יגיד שאחרי שחזרתי נסעתי שוב לים המלח לטיול משפוחות...... והיה בכנס ממש פנאן לראות את כולם שוב..... חזרתי צרודה ... מאוד..... אבל כמובן מושיקו.... הביא לי תה.... כמו לגדוד שלם.....אז יש לי קצת קול... והיה ממש קר בלילה....הייתי עם 6 שכבות... וידיד שלי עוד חיבק אותי... וגם הוא היה עם מלא שכבות.. ועדין היה קר....חוץ מזה כלום... ועוד מעט יהיו לי תמונות מהכנס..... אז חכו .... לאב יו אול.. טולה.... ד"א יום חמישי נסעתי לים המלח ... שוב.... לטיול משפוחות.. והיה פשוט ענק...

למעלה