מה זה

SEXY CANDY

New member
מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני 3 שעות 3 שעות עמלתי וישבתי ועשיתי את השירשור של התמונות ואתם פשוט מחקתם אותו זאת חוצפה
אני דורש שהשירשור יוחזר!! ועכשיו למה אני העתקתי את כל הרקע חתכתי את התמונה אספתי מידע ישבתי המון שעות והפסדתי סדרה ממש חשובה לי בשביל זה ואתם מוחקים?! חוצפה! אני דורש שהשירשור יוחזר

וואו אני בשוק. אבל זה בטח טעות.

האמת שגם אני שמתי לב לשרשורים שלמים שנחמקו סתם ככה מפורום הטופ מודל הבאה... מה הסיפור ??!?!?@?#?$%?^?&?

^ בר אני מה זה מצטערת להגיד לך אבל...

השירשור של "הכירו את הכוכבים" נמחק בגלל , שהנהלה קיבלה התראה משפטית מהפקת הסדרה על עבירת זכויות יוצרים. השרשורים כללו תמונות שככל הנראה לא היו מאושרות ולכן נאלצתי למחוק. אני יודעת שעמלת על השירשורים האלו אבל מה לעשות , אלו החוקים ואתה לצערי עברת אותם. לפעם הבאה תיקח תמונות שהן תמונות יח"צ. בסדר ? וגם אולי ימחקו עוד שירשור עם תמונות (מקווה שזה לא השירשור ה-ענק שעשית) בגלל אותה סיבה.

באמת, היה שרשור מאוד מושקע ומרשים

חבל שנמחק, אבל בכל מקרה - סחתיין על ההשקעה!

SEXY CANDY

New member
כולם כן זה אותו אחד שעמלתי עליו שעות ../images/Emo6.gif

לא נורא אני אעשה שירשור תמונות חדש עם תמונות יח"צ בלבד מחר על הבוקר או היום ב00:00 ככה
מקווה שמי שראה נהנה

חח איזה חמוד אתה../images/Emo13.gif

אני במקומך הייתי הופכת עולמות ועושה הכל כדי לסגור את הפורום!!! חח סתם , אבל הייתי מתעצבנת

על פי חוק זכויות יוצרים

מותר לפרסם רק תמונות יח"צ או תמונות שאת צילמת בעצמך. כל תמונה אחרת צריכה אישור ממי שצילם אותה ואם לא יכולים לתבוע את תפוז. זה בהחלט מעצבן אבל גם בפורומים שאני מנהל אני מוחק הרבה פעמים תמונות כי זה החוק..

SEXY CANDY

New member
נכון ולא התלוננתי לרגע אני טעיתי וזה אחריותי

לא נורא מטעויות לומדים

khzh120

New member
../images/Emo10.gif אני ראיתי../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

כל הכבוד לך, ולפי דעתי-מגיעה לך האדמה ללא כול ספק!!!

למעלה