מה זה???

אורלי99

New member
מה זה??? ../images/Emo26.gif

מה זה תכשיטי פיוזינג??? מה זה פיוזינג - זכוכית חמה??? מה זה תכשיטים אלקטרופורמים??? מה זה משי ברזילאי??? מה זה שעוני סטפינג סטון??? קיבלתי פרוספקט של בית החוגים ויש כל מיני חוגים שאני אפילו לא יודעת מה הם...מישהו???

bis fd

New member
תכשיטי...

פיוזינג זה זכוכית למתיכים בתנור מיוחד לפי מה שרוצים אלקטרופומים זה תכשיט שעוה שמצופה לרוב בשיכבה דקה של כסף בתוך "אמבט"מיוחד בחשמל.

אילאיל2

New member
אורלי אם את מהמרכז

כדאי לך לנסוע לבית החוגים ולראות במו עיניך מזה מה, יש דוגמאות לרב מכל מן וסוג ובכלל רעיונות למה שהועלה ועולה כאן בפורום.

אילאיל2

New member
אוקיי אסביר, בית החוגים

זה מכללת ורצברגר ברמת גן בז´בוטינסקי 28 יש שם אין סוף לימודי יצירה במגוון רב של חומרים. אני לומדת שם זכוכית לסוגיה.

michal_sil

New member
פיוזינג אפשר ללמוד גם ברעננה

יש קורס לפיוזינג בסטודיו לויטראז´ שטרסבורג ברעננה. מקום קטן, חמוד, לא יקר ועושה רושם מקצועי.בסביבות 750 ש"ח ל-5 מיפגשים בני שעתיים וחצי. לא זוכרת אם זה כולל את עלויות החומרים. אני מחכה שיפתח הקורס הבא (אמרו שבקרוב).

לילך1

New member
איזה מילים מפוצצות !!!

פעם ראשונה שני שומעת אותם ...אבל הקורסים יקרים בטרוף !!!!

אורלי99

New member
תודה בנות ../images/Emo140.gif

ושאלה לאילאיל2: איך רמת החוגים שם??? איך המורים??? פעם התקשרתי וענה לי משהו אנטיפט שלא רצה לתת פרטים אלא אם כן אני מגיעה (פיזית) לבית ספר ורק שם ינתנו הפרטים.

אילאיל2

New member
אורלי , כן זו בעיה

אך מעבר לזה הרמה מאד גבוהה. המחירים בסדר. אך כל שיעור עוברים דרך החנות וזה בהחלט לא זול. אני לא יודעת איך במקומות אחרים אך סביר שגם החומרים אצלם לא כלולים בעלות הקורס. כוללללם הרי רוצים להרוויח.

bis fd

New member
מסקימה עם כל מילה

אני לומדת עכשין בבית החוגים .החנות יקרה כל שבוע עוד ועוד חומרים לא ממש נחמדים במיוחד אחרי הרישום והכסף. רמת המורים גבוהה.

bis fd

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

לילך ביגלל זה אני מתענינת כל יום רביעי במזג האויר בתל אביב.

אורלי99

New member
כל אחד יכול לקנות בחנות שלהם??

או רק סטודנטים??? אז אני מבינה שהאווירה לא נעימה שם???

אילאיל2

New member
ללומדי הזכוכית יש הנחהשל 20%

תמורת הוצאת כרטיס חבר לשנה אחת . ביאטריס השנה אני ביום א´ פעם בחודש. מי יודע אולי נפגשנו ולא יודעות?

bis fd

New member
אני רק בימי רביעי../images/Emo160.gif

מגיעה צפונה. 20% תמורת יותר מידי כסף. תבואי לבקר אותי מחר אחרי הצוהורים

למעלה