מה זה

סליחה?

גם אני אוהבת אותך. א. אני לא נכללת עם שאר האנשים. ב. תאמין לי שאני רק מועילה לפורום (ועוד יותר בתור מנהל- וזה לא במטרה להתנשא מעל אף אחד) ג. רק תגיד, ואני אעוף מהניהול. במיוחד בשבילך.

לא נעים לך, אתה מוזמן ללכת.

ילדים? אני ולאקי קטנים ממך אממ.. בחצי שנה? ויפעת בת 16. זו ההודעה היחידה של בפורום. אתה יכול ללכת.

ailag

New member
סבבה..

אני גדולה ממך בהמון (תשאל את הכחולים פה
) ואני אומרת שלא נכון. מה תעשה? מה? (הם לא ילדים, הם פעוטות, אבל זה לא מפריע להם להיות כחולים)

עזוב.. זה סבבה..

חבל שבפורומים אחרים כל מנהל לא כותב למה הוא חושב שמגיע לו להיות מנהל.. מן חיבור כזה.. 120 מילים.. :)

אני בת :| ../images/Emo110.gif

והנהלת הפורומים יודעים למה הם שמו את מי שהם שמו כמנהלים.. רדו מזה, טוב?

ShAkaTArShA

New member
זה היה כאילו

בצחוק! זה אמור להיות פורום עם חוש הומור יותר מפותח

AcE666

New member
ראסמי.

תפקיד המנהל זה רק למחוק הודעות לא רלוונטיות וכאלה... לא לכתוב "אני כחול ואתם לא"...

דיתוּש

New member
סליחה? תפקידי המנהל הם רבים!!!

*להעיף אנשים מהפורומים *להעיף הודעות מהפורומים *לעשות סדר בפורומים *לקבל כיסאות נוחים *לקבל סיגרים קובנים משובחים כל חודש *לצחוק על אנשים זוטרים נו מה, זה לא מספיק? תראה איזו עבודה קשה המנהלים עושים, ורק תלונות!!! צק צק צק!!!

SofyTofy

New member
אם ה3 האחרונים היו נכונים../images/Emo103.gif

אניהחיים של מנהלי הפורומים היו טובים

../images/Emo26.gif

אתה יודע, את הכביסה המלוכלכת תשאיר בבית. זה שיש לך בעיות איתי לא אומר שיש לך בעיות עם הניהול שלי. ואגב, רק לידיעתך, אם תפקידי היה רק למחוק הודעות לא רלוונטיות, השרשור הזה מזמן כבר לא היה פה. לא טוב לך שאני פה? 'צטערת

AcE666

New member
לא דיברתי עליך באופן אישי

ולא התכוונתי לזה אפילו. אבל נו טוב, אם את מתעקשת... אני פשוט חושב שבפורום "מיץ תפוזים" שלושה מנהלים זה קצת מיותר. וכן, תפקיד המנהל בפורום הוא למחוק הודעות, לשרשר, לחסום טרולים למניהם ובלה בלה בלה. כל מקרה, אני אסיים את הויכוח הזה פה. יום נעים.

הממ

אני לא חושבת שההחלטה של מספר המנהלים בפורום נתונה לשיקולך. כמו שבסקס לנוער יש שלושה מנהלים, כמו שבאוף טופיק יש שלושה מנהלים, כמו שבASP יש שלושה מנהלים ובעוד פורומים. בכל מקרה, כדי לסיים את הדיון המיותר, אם תרצה להתלונן, אתה יותר ממוזמן לפנות לפורום המשוב.

yuval k

New member
כן, אה ../images/Emo4.gif

מנהלים בתפוז, כמובן, נבחרים רק לפי כמה שהם מוצאים חן בעיני הנהלת הפורומים. הם עסוקים בלקבל המוני הטבות, הם בעיקר ילדים שלא מבינים מהחיים שלהם ואוהבים להתנשא מעל הגולשים. כל מילה בסלע. סביר שאם הם היו נדרשים לכתוב חיבור של 120 מילים על הנושא "מדוע מגיע לי להיות מנהל פורום בתפוז" הם לא היו מצליחים לתת סיבות קונקרטיות, ורובם היו מגישים אותו עם שגיאות כתיב. אין שום סיבה שיהיו מנהלים בפורום, כל אחד נהיה מנהל רק כי בא לו, כל האנשים בפורומים טובים ונחמדים. וההוכחה היא השרשור הזה. שניה, אני צריך להתקשר לתפוז להזמין עוד סיגרים קובניים.

דיתוּש

New member
אה... אני הייתי צינית ../images/Emo13.gif אבל תגיד

אתה מכיר את כל המנהלים בתפוז? אבל כולם? אני בטוחה שלא. אני בטוחה שאין לך מושג אפילו איזה פורומים יש כאן. אז אם אתה לא מכיר את כולם, אל תכליל. אם משהו מפריע לך, יש את תפוז משוב. לך ותכתוב להם.

למעלה