מה זה

yuval k

New member
יקירתי, גם אני הייתי ציני.

בתור מנהל פורום בתפוז (חשבתי שזה יהיה מובן לפי החתימה שלי, ושיבינו את החריפות בהודעה שלי), אני מכיר לא מעט מנהלים בתפוז - ואני מכיר לא מעט פורומים פה, גם אם אני לא פעיל בהם - ורובם אנשים נהדרים, שמשקיעים בפורום שלהם את הנשמה. בשרשור הזה יש הודעות שהן רוע לב צרוף. יפעת היא בין האנשים המקסימים יותר שאני מכיר, ואם היא הצטרפה לניהול הפורום הזה זה לא צריך להפריע לאף אחד. ...ודווקא מההודעה שלך, שבהחלט נכתבה בסרקזם שלא ניתן לפספס, אפשר להבין שאת חושבת שהמנהלים רק מקבלים הטבות.

דיתוּש

New member
אה ועוד משהו.

בפורום כמו "פאוור פאף גירלז" אתה באמת מצפה שיהיו מנהלים מבוגרים? אני לא חושבת. ברור שיהיו ילדים, כי ילדים אוהבים תוכניות מצוירות. כמו כן בפורום אנימה או פוקימון או כל מיני פורומים שתפוז מאשר פתיחה. לא שאני פוסלת ואומרת שמבוגרים לא יכולים לראות את זה, אבל רובם ילדים. איזה מין הטבות מקבלים מנהלים? אני לא חושבת שהם אפילו מקבלים תשלום. ולמרות שהייתי צינית ממקודם, יש להם תפקיד מאוד חשוב. הם מארגנים את הפורום של הנושא שהם אוהבים ומשאירים אותו ממוקד, כיפי ומסודר. הרבה מנהלים שאני מכירה (ואני יכולה להוציא עכשיו לפחות 20 אם לא יותר) הם מנהלים מקסימים, מסודרים ומאורגנים ועובדה שהפורומים שלהם עובדים נהדר והודעות שלהם במומלצים כל חודש. אז על מה אתה שח? תביא ביסוס לדברים שאתה אומר.

yuval k

New member
ראי את ההודעה שלי למעלה.

ההודעה שלי היתה צינית למוות.

ShAkaTArShA

New member
D:

בסך הכל התכוונתי בצחוק, לא מבין מה נלחצתם
ולא, אני לא רוצה

spider kisser

New member
לא כל אחד

אני לא נהיה כאן מנהל אלביס פרסלי לא ינהל כאן גם ג'ורג' בוש לא יהפך למנהל בפורום הזה בזמן הקרוב אז לא כולם כאן מנהלים הא

למעלה