מה זה??

slider244

New member
הבנאדם דתי...זו התשובה שלך.

הוא היה במוות קליני, זה ידוע כי שהמוח מתחיל למות, האדם חווה הזיות בגלל הכימיקלים שהמוח משחרר, תוסיפי את זה שהוא דתי, אז סיפורים על צדיקים/מלאכים/בית משפט זה מה שהוא "יראה" בהזיות שלו.

ענבל164

New member
כלומר החלק של האור והמנהרה נכון,

והחלק של בית הדין קשור להזיות הכימיות? רותי, מה דעתך?

ינוקא1

New member
היי ענבל

אני ממליץ לך על ספר יפהפה שיצא לא מזמן : "אחור וקדם צרתני" מאת הרבנית יהודית עזרד. בספר יש תיאורי שחזור גלגולים של עשרות אנשים ומראים איך הדברים נמצאים וכתובים במקורותינו. כולל דברים הדומים לקישור שהבאת.

רותי 11

New member
ענבל יכולות להיות לכך מספר סיבות

אחת מהן היא כמובן מה שכתבו לך על כך שהוא דתי וזה חלק מהאמונה שלו ואנ יירחיב לגבי זה. ויש כמובן מצב שהוא הגיע לצד הלא מואר, הייתה פעם תכנית בטלוויזיה על אנשים שחוו מוות קליני וסיפרו שהם חוו משהו לא טוב ולא כמו רוב האנשים שחווים את האהבה והאור. תביני שאין דבר כזה באמת שפיטה וכדומה יש מועצה שאליה אנחנו מגיעים לאחר שאנחנו עוזבים את הגוף כמובן שיש לנו כאלה שעומדים לצידנו, אלה הן נשמות לבנות וטובות שלא שופטות ודנות אותנו יש הסבר מפורט על זה בספר "גורלן של נשמות". אבל לגבי הקטע של האמונה את צריכה להבין שכאשר אדם עוזב את הגוף הוא עדיין בתודעה לא שחרר את העולם הזה הוא עדיין לוקח איתו לשם את האמונות שלו ואת ההבנות שלו, הוא בונה לו את העולם שלו על פי התפיסה שלו כאן, ולאט לאט עם ההתרגלות למקום וההתפתחות שלו הוא מגיע לרבדים רוחניים גבוהים יותר והוא לא זקוק לכל "התפאורה" הזאת. בכל אופן מה שקרה שם מרגיש מאוד לא נקי השאלה היא כמה אמת יש שם וכמה התערבות של אנשים דתיים כדי להפחיד אנשים שדנים אותנו לכף חובה.

BABE111

New member
רותי...

ועדיין לא נוכל לדעת באופן וודאי האם הדברים אכן נראים כך או לא :)

slider244

New member
האור והמנהרה זה בגלל המנורות שמעליו בחדר

ניתוח/רופא:)

BABE111

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ואוווווווווווווווווווווווו.....

מדהים מה שהאיש הזה חווה. משום מה הייתי בשוק!!!!

בני33

New member
*מעניין,אבל,נשמתו?שני מטר מעל המיטה?

אני מתייחס כרגע רק למשפט שהעלתי כאן. פעם ראשונה אני קורא שמכנים זאת נשמתו,,,מוזר ומעניין. אני מכיר זאת בכלל בשם אחר,,,הגוף האסטרלי. וממש אין צורך להיות במוות קליני ,על מנת לחוש זאת. יש היכולים לעשות זאת כרצונם ובזמן שהם מחליטים על כך. מכנים זאת ***מסע אסטרלי*** אבל,,,למען סיפור טוב בעיתון[מתייחס כרגע רק לזאת]וזה אולי עושה רושם מעניין,כתבו ,הנשמה שני מטר מעל המיטה. חג שמח.

FAME 69

New member
היי ענבל..הסתובבתי קצת ביוטיוב..

הקלדתי "מוות קלני"..ובהמשך מתח ל"חותם האמת", יש קטע של מיכל לייטמן-מוות קליני נקודת מבט לשל הקבלה.. האמת שהופתעתי לגלות שהרב בעצמו אומר שמדובר בתופעה פסיכולוגית..ושאת לאחר שהוא בעצמו חווה בעצמו מוות קליני נ"ב...חשוב לי להדגיש שמגדירים משו ,כ"פסיכולוגי"..זה עדין לא אומר שזה אשליה,שקר...הדברים אכן קורים... צפיה מהנה..

רותי 11

New member
ענבל מתוקה- יש הרבה אנשים שחוו

מוות קליני וחוו את עניין המערה וכל זה זה נכון, אכן אותם אנשים מספרים שהם רואים אור גדול וחשים אהבה עצומה שאי אפשר לתאר אותה במילים, הם פוגשים שם את היקירם שלהם שכבר עזבו את העולם הזה, ויש הרבה סיפורים מעניינים מה שאותו אחד מספר לא מסתדר עם שאר הסיפורים אלא אם הוא הגיע לצד הלא מואר או כמו שציינו כאן האמונה שלו הובילה אותו לתרגם את הדברים בצורה כזאת.

ענבל164

New member
היי רותי, קצת מוטרדת מהמשפט

"אלא אם הוא הגיע לצד הלא מואר" זה אומר שזה יכול לקרות גם לאחרים?

ענבל164

New member
הכוונה, שאם הוא הגיע לצד הלא מואר,

אז גם אנשים נוספים שנפטרים עלולים להגיע לצד הזה?

רותי 11

New member
ממש לא, אין קשר בין יהודים

לנוצרים בעניין הזה נשמה זאת נשמה היא לא משוייכת באמת לדת מסויימת.

FAME 69

New member
``נשמה לא משויכת באמת לדת מסוימת``

נכון,אבל התפקיד שנטלה הנשמה על עצמה חייב אותה וכעת בודקים מה עשתה על מנת לבצע את אותו התפקיד..החלק היהודי מהנשמה הכללית כניראה מפותח יותר ולכן מחוייב יותר.אני אומרת את הדברים לא מיתוך ידיעה אלא סתם מתוך מחשבה ש*אולי* הדברים ניראים כך .מה את חושבת רותי.

למעלה