מה זה EBM למען השם?

Ice machinE

New member
electronic body music ../images/Emo163.gif

חכה ש-DJ DAWN תגיע, היא תענה לך על השאלה.

DJ Dawn

New member
EBM

איך מגדירים סוג מוסיקה?
אין לי מושג... אבל אנסה. זה השילוב בין טראנס-דאנס לסינת'פופ. מוסיקה אלקטרונית כבדה אך מלודית ולא אינסטרומנטלית. אדם שאוהב טראנס לא יתחבר אליה בדרך-כלל אלא מגיעים אליה דווקא אנשים ששומעים מטאל או סינת'פופ (ככה בכל אופן מורכב הקהל- ממטאליסטים ועד "אייטיזיסטים"). הרבה אנשים ייגעלו וימשיכו הלאה. אנשים אחרים (כמוני) ייתפסו לזה ויישארו מוקסמים. היא בעיקר מוסיקה "ריקודית". אני, בדרך-כלל, לא אקשיב לה בבית (למרות שאני מאוד אוהבת לרקוד ולתקלט אותה) אך רבים מחבריי כן. כמה שירים שייתנו לך קצת מושג: Funker Vogt - Sub-Space Icon Of Coil - Simulated Covenant - Like Tears From Rain XPQ-21 - White & Alive וכו' וכו'... אם תאהב- או שאולי יהיה לך כבד מדי ואתה רוצה "לקחת את זה לאט". תציץ בפלייליסטים שלי ותבקר בפורום Synthpop. ענת.

Yaronimus

New member
האמת שזה מזכיר לי יותר

טקנו מאשר סינת' או טראנס :) נחמד לרקוד אבל לא הייתי קונה את הדיסק... ואגב השיר של פאנקר ווגט, נשמע די "קדום" מבחינה שזה נשמע כמו טקנו מתחילת שנות התשעים. יש לך שיר מומלץ מימינו?

DJ Dawn

New member
גם טקנו...

מה שתרצה. מאפיינים מוסיקליים במוסיקה אלקטרונית לקוחים מכל אגף בה. השיר של Funker Vogt דווקא צעיר, יחסית. יצא להם אלבום חדש עכשיו. תנסה להוריד שיר בשם Final Thrill. אם אתה רוצה לשמוע משהו יותר חדש שלהם. למרות שרוב החומר שלהם דומה. אם אתה מחפש EBM צעקני יותר: Hocico - Untold Blaphsemies או Termianl Choice - Injustice. ואתה מוזמן להציץ בפלייליסטים שלי. אני אוהבת 99% מהשירים שם...

Yaronimus

New member
האמת אני בכיוון ההפוך

כי אני לא אוהב את זה צעקני, ואני לא מחפש משהו שהוא לא שמיע בבית, אם את יודעת למה אני מתכוון(למה לחפש את זה באינטרנט אם אפשר לשמוע במועדון). אני אדם מאוד פתוח מבחינה מוזיקלית.

DJ Dawn

New member
אם אתה לא מחפש "צעקני"...

אז אמליץ יותר על כיוון ה- Future pop שהוא משהו בין סינת'פופ ל-EBM. לדוגמא: VNV Nation - Epicenter, Beloved (הקול של הסולן מאוד מונוטוני, כמעט דיקלום... אבל מרגע שמתחברים אליהם- זה לנצח) Colony 5 - Sychronized Hearts, Liquid Love Neuroticfish - Prostitute, M.F.A.P.L (Intelligent Tribal Freak Mix) Observe & Control הישראלים: Scissors Doll, Introspective, Purges, Utopia ועוד... Apoptygma Berzerk - Spindizzy, Starsign Culture Kultur - Promised Land Blues, War Is Over ועוד ועוד... (שוב מפנה לפלייליסטים שלי) תהנה,
ענת.

Ice machinE

New member
VNV מצויינים ../images/Emo163.gif

אני אמליץ על עוד 2 שירים שלהם darkangel standing פשוט מעולים.

Ice machinE

New member
אבל אין שם המלצות תכל'ס ../images/Emo163.gif

אני לא אשב ואוריד את כל האלבומים שלהם. תני איזה 6-7 טובים.

DJ Dawn

New member
דווקא יש...

רוביקון החליט לרשום אותן בעברית, משום מה. אלו ההמלצות שלו: Frika Honour (שגם יצא עכשיו בהוצאה מחודשת עם רימיקס חדש) Legion Carbon Saviour Afterfire (Storm) Rubicon אני מסכימה איתו לגמרי וגם מוסיפה ככה סתם (כי נורא קשה לי לבחור) את: Cold Joy Voice Procession Kingdom Electronaut Fearless

Ice machinE

New member
סבבה תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo163.gif

אני אבדוק אותם מחר
ובנימה אופטימית זו אומר לילה טוב

DJ Dawn

New member
A23

להקה של איש אחד. טום שיר מארה"ב. עדיין לא כתבתי עליהם ביוגרפיה... אבל זה האתר הרשמי. בשנה שעברה בגרמניה התארחנו באותו המלון. לכן, יש לי תמונה איתו... וגם- ראיתי את ההופעה שלו שהיתה אחלה. שירים מומלצים: Disappointed Awake Naked Document Drive וכמובן כמובן: Let Me Be Your Armor

DJ Dawn

New member
פחחחחחחחח...

עשיתי מיקס עם אלקטרוניק...
טחנו לשיר הזה את הצורה.

למעלה