נסיון הקפצה 12345678910
E Ekrembo New member 2/11/03 #20 שאלות בעניין. כשיש לי חום, מטבע הדברים שהאנרגיה שלי תעלה. ז"א שהמסה שלי עולה. אבל בתכלס היא לא עולה. או שמא היא כן ?? ועוד שאלה; תאורטית, מתי כל האנרגיה הפוטנציאלית שבמסה נתונה תתממש? תודה
שאלות בעניין. כשיש לי חום, מטבע הדברים שהאנרגיה שלי תעלה. ז"א שהמסה שלי עולה. אבל בתכלס היא לא עולה. או שמא היא כן ?? ועוד שאלה; תאורטית, מתי כל האנרגיה הפוטנציאלית שבמסה נתונה תתממש? תודה
מ מאיהק New member 3/11/03 #22 עולה בטח שהיא עולה העיניין היא שהעליה זניחה ובשום מישקל לא תוכל לראות את העליה. הרי הפרש הטמפרטורה המקסימלי הוא של 5 מעלות תכפול את זה בבולצמן ותחלק בריבוע מהירות האור תקבל מספר זניח.
עולה בטח שהיא עולה העיניין היא שהעליה זניחה ובשום מישקל לא תוכל לראות את העליה. הרי הפרש הטמפרטורה המקסימלי הוא של 5 מעלות תכפול את זה בבולצמן ותחלק בריבוע מהירות האור תקבל מספר זניח.
A atheist22 New member 3/11/03 #26 מפגש חומר-אנטי חומר זו אחת הדרכים להפוך את כל המסה לאנרגיה. ייתכן שיש עוד דרכים, אבל יש הרבה חוקי שימור שצריך לשמור עליהם, כך שזה לא פשוט.
מפגש חומר-אנטי חומר זו אחת הדרכים להפוך את כל המסה לאנרגיה. ייתכן שיש עוד דרכים, אבל יש הרבה חוקי שימור שצריך לשמור עליהם, כך שזה לא פשוט.
E Ekrembo New member 3/11/03 #27 תודה... רק יש בעיה...אני תלמיד חטיבה טיפש( )...שלא מבין...אשמח להסבר מהו חומר, ומהוא אנטי חומר. לא מצאתי בגוגל. תודה.
תודה... רק יש בעיה...אני תלמיד חטיבה טיפש( )...שלא מבין...אשמח להסבר מהו חומר, ומהוא אנטי חומר. לא מצאתי בגוגל. תודה.
מ מאיהק New member 3/11/03 #29 בצורה פשטנית ניקח דוגמא אלקטרון ופוזיטרון הם חומר ואנטי חומר, שניהם זהים לגמרי חוץ ממטענם החשמלי ההפוך.
בצורה פשטנית ניקח דוגמא אלקטרון ופוזיטרון הם חומר ואנטי חומר, שניהם זהים לגמרי חוץ ממטענם החשמלי ההפוך.