מה זה E-2 ??

  • פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
מה זה E-2 ??

מתי בודקים E-2 ?? אני קוראת כאן די הרבה על זה, ומעולם לא נשלחתי לבדיקה כזאת... אפשר לקבל הסבר מה זה E-2 ומתי בודקים את זה ? שיהיה המשך יום טוב יותר לכולםםםם
 

kasa

New member
בנות ?!.

any body home ? מישהי יודעת... מקפיצה בינתיים...
 

ש מ י י ם

New member
מדובר בבדיקה של אסטרוגן

אני בכל אופן התבקשתי לבצע בדיקה של E2 ופרוגסטרון ביום ה - 13 למחזור+ אולטראסאונד לשם מעקב התפתחות זקיקים. לפי רמת ההורמונים ומעקב הזקיקים ידע הרופא לתזמן את מועד קבלת הכוריגון (הביוץ) לשם ביצוע הזרעה.
 

kasa

New member
אז, מהם הערכים האופטימליים של E2 ?

הבדיקה הזאת באה כתוספת ל-US ?!? אני מעולם לא התבקשתי לבצע בדיקת דם למעקב התפתחות זקיקים
הרופא שלי ביצע רק US... זה מספיק ?!? תוכלי לתת לי קצת הסבר לגבי הערכים של E2 ? תודה
 
שריתי,

בדר"כ לא מבצעים בדיקת דם ל-E2 כשמטפלים באיקקלומין. מאחר שהאיקקלומין הוא השלב הראשון, ויש די הרבה הצלחות איתו, לא מוסיפים את הלחץ שבמעקב בדיקות דם. כשעוברים לשלב הבא, מוסיפים ל-US גם מעקב בדיקת דם. כל זקיק מפריש בערך 150 יח´ E2, כך שהתוצאה בבדיקת הדם תלויה בכמות הזקיקים שמתפתחים.
מרב
 

boni68

New member
כן מבצעים בדיקת דם

הרופא שלי מפנה אותי לבדיקת דם בימים שאני נבדקת ע"י אולטרה סאונד. הרופא יודע לפי היחס בין ה-E2 והפרוג´ אם את לפני ביוץ ואם הזקיקים מוכנים. והוא משווה את התוצאות לתוצאות ה-US. וזאת גם במהלך טיפול עם איקקלומין. הבנתי גם מבנות אחרות בפורום שטיפול באיקקלומין ללא בדיקות דם ואולטרה סאונד "לא שווה הרבה". תבקשי מהרופא מעקב!!!
 
למעלה