מה זה c-sharp?

שאקל

New member
מה זה c-sharp?

אני מקוה שכתבתי את השם נכון. שמעתי שזו שפת תכנות חדשה. אשמח לשמוע עליה יותר אם תוכלו להגיד לי איפה לקרוא עליה.

im2

New member
ובכן זו השפה שאמורה להחליף את C++

מחיפוש קצר באתר www.microsoft.com א]שר לקבל המון אינפורמציה... קישורים , מאמרים וספרים ללימוד השפה.

אלדד26

New member
אתה טועה ומטעה

#C אמורה להחליף את ++C?! מאיפה הבאת את זה? #C היא החיקוי של JAVA ש"המציאו" ב - microsoft, והיא משמשת כשפת הדגל של פלטפורמת ה - "NET." החדשה של מיקרוסופט.

The_Mighty_Perr

New member
זו שיחה מטופשת

בס"ד רק הזמן יראה האם #C תחליף את VCPP או ש-MS מתכננת להוסיף אותה ל-VS בלי להוציא את VCPP... NET. היא פלטפורמה חדשה, וא"א לדעת מה יקרה - התחזיות של אנליסטים, ושלנו במיוחד לא חייבות להתגשם... נחכה ונראה... בברכה...

אלדד26

New member
הזמן לא יראה שום דבר כזה.

זו שיחה מטופשת כי לומר ש - #C תחליף את ++C זה כמו לומר ש-Perl תחליף את Java. מה הקשר? יש ++C/C, ויש #C. ויש גם VB. ושלושת השפות כלולות ב - visual studio 7, ובעזרת שלושתן ניתן לפתח אפליקציות ל -"NET.", אבל בכל מקרה היעוד של ++C הוא לא היעוד של #C. #C היא בדיוק JAVA עם ההמצאות של Microsoft שלא התקבלו על ידי SUN. זה כל הסיפור. הפלטפורמה NET. היא כבר עניין יותר מורכב, אבל זה לא קשור לשפת #C.

anigno

New member
C# זהו נסיון השתלטות של מיקרוסופט

.net זה הלהיט החדש של מיקרוסופטת בשפה C# דומה מאוד לגאווה ובגלל התפוצה הגדולה של חלונות ופשטות התכנות של מיקרוסופט הולכת להיות תחרות רצינית.

The_Mighty_Perr

New member
אמ...

בס"ד במקרה שלא שמת לב, או שאני לא יודע על מה אני מדבר
... ב-NET. אפשר לפתח את אותו יישום בכל שפה - ההבדלים הם בתחביר, אבל לכל השפות יש אותן יכולות - אתה יכול לפתח את אותה תוכנה ב-VCPP VC# או VB, או שילוב שלהן - ולקבל את אותה תוצאה! בברכה...

The_Mighty_Perr

New member
../images/Emo13.gif

בס"ד
בס"ד-בסיעתא דשמייא... בארמית - "בעזרת השמיים"...
בברכה...

The_Mighty_Perr

New member
אמ....

בס"ד
השיחה הזו מקבלת מפנה מוזר... אולי נעביר אותה לפורום דת ואמונה או משהוא כזה... זה מנהג לכתוב בתחילת כל מסמך ´ב"ה´, ´בס"ד´ או משהוא דומה... זה יותר קשור למסמכים רשמיים, או מסמכי קנייה/מכירה... כי כל מה שאני רושם יכול החלט לא להתקיים - אני מתחייב על משהוא ודבר לא צפוי כלשהוא שינה את כל המצב...לא נעים...
בברכה...

matam haifa

New member
מה אגיד לך...

בס"ד תהיה בריא עם האמונות שלך. כאן זה פורום מקצועי, ואתה מטעה אנשים עם ראשי תיבות משלך.

The_Mighty_Perr

New member
אמ........

בס"ד "מוחה" לא "מוחא"...
אם אני אכתוב ´בס"ד´ באנגלית זה ייצור אסוציאציה של לינוקד, לא? ´B.S.D´???
בברכה...

hazgul

New member
צודק ../images/Emo98.gif טעות הקלדה

אבל אני עדיין טוען שלינוקס זה לא BSD. זה קרנל אחר.

The_Mighty_Perr

New member
לא אמרתי שכן

בס"ד אמרתי(בצחוק) שאם אני אגיד ´בס"ד´ באנגלית זה ייתן אסומיאמיה של לינוקס... בברכה...

matam haifa

New member
תגיד, אם אכתוב

בס"ד, ובקשה לשחרור מהחודש בשטחים ששלחו לי, זה יעזור?

The_Mighty_Perr

New member
אני לא ממש מבין מה הקשר...

בס"ד זה כ"כ מפריע לך? קודם אמרת שזה פורום מקצועי וזה מטעה, ובכן,,,עכשיו כשהאשכול הזה כ"כ מלא אני בטוח שקראו את זה ואף-אחד לא יטעה... מה הבעיה עכשיו? בברכה...

TZURYOAV

New member
זה חלק ממערכת ההפעלה של מיקרוסופט

כן! כל הדיבורים על .NET מסתירים את הכוונה האמיתית של מיקרוסופט ,שרק מעטים יכולים להבין מהי. מיקרוסופט רוצה לייצר מערכת הפעלה פורטבילית למגוון רחב של מכשירים,על מנת להצדיק את ההשקעה של מיקרוסופט ושל הלקוח בקניית מערכת הפעלה,שמן הסתם תקרא WINDOWS.NET היא המציאה כל מיני טכנולוגיות C# CLR וכולי. יואב צור

למעלה