מה זה B52 ?

unexpected

New member
קבל:

B52 הינו קוקטיל בשכבות המוגש בכוס שוט גדולה או בכוס פוני. מרכיביו הם: קלואה אייריש קרים גרנד מרינה.

Nadav L

New member
אפשר לשים גם קוואנטרו...

במקום הגראנד מרנייר והגרסה הזולה: ליקר קפה פשוט אייריש קרים טריפל סק.

MEIMIS

New member
אין דבר כזה גירסה זולה בשכבות...

אתה צריך לדעת עם איזה מרכיבים אתה עובד כי צריך ליצור שכבות.. ומרכיבים זולים לא יצרו לך שכבות.. תסכים איתי שלא תיקח ליקר קפה של סטוק אייריש קרים של קוניגס (שלא מתאים בשיט לקוקטיילים בשכבות) וטריפל סק גירסה זולה לבי52 ליקר קפה דורנגו אייריש קרים אמט'ס טריפל סק של קוניגס/כרמל מזרחי(אמדאוס)/קורה

rustynail

New member
המממ..השכבות האלה באמת משגעות אותי

יש לי בפאב קוקטייל מבוסס על 6 שכבות וקיבלנו אייריש קרים פיניס והוא דפק הכל הקודם שהיה לי זה אייריש קרים אוטום ליין היה מעולה וזול והפיניס יקר ולא משיג תוצאות אגב b52 קפה דורנגו - זול יחסית ומעולה ברמה מאוד גבוהה אייריש קרים אוטום ליין- זול מאוד 24 ש"ח ומעולה לשכבות קוואנטרו - אין מה לעשות חייבים להשקיע איפשהו

MEIMIS

New member
Rustynail - אוטום ליין....

איפה משיגים את הבקבוק אוטום ליין הזה? יש לו טעם של אייריש קרים... ואם אפשר לשאול מהו הקוקטייל של ה6 שכבות שיש לכם בפאב... בתודה מימיס

Nadav L

New member
מה זאת הכוס בתמונה?

מתי משתמשים בה? ועוד משהו: איך שותים את ה-52 B? מהר? בקש? מערבבים/לא מערבבים? מדליקים?

rustynail

New member
כוס לליקרים..

B52 מדליקים שותים עם קש בשלוק מהר ולא מערבבים

Nadav L

New member
בונוס לחבי הפורום: B-53 + B-54 ...

B-53 1/3 קלואה 1/3 אייריש קרים 1/3 אבסולוט B-54 1/3 קלואה 1/3 אייריש קרים 1/3 אמרטו די סאורונו

למעלה