מה זה AVANTGO

ossadonhe

New member
מה זה AVANTGO

שלום, יש לי 1930 חדש - אכלה מכשיר!!! גיליתי פונקציה מעניינת בשם AVANTGO? מה זה עוזר למשתמשים? האם אפשר לקבל דרך זה מידע בעברית? וכו'? - כל מידע נוסף יעזור. שנה טובה

ron20

New member
תתחדש .....

אני שמח שאתה נהנה מהמכשיר... AVANTGO זה אתר (ותיק מאד) שמאפשר צפייה בתכנים אופיין באמצעות הדפדפן. אתה נרשם לאתר בוחר את ה"ערוצים" שאתה רוצה (לדוגמא CNN וכו ...) ובכל סנכרון הם מתעדכנים במכשיר. לגבי עברית, היה ערוץ של עיתון הארץ וואללה, אבל אני ממש לא בטוח שזה קיים היום ויכול להיות שזה רק לפאלם. בכל מקרה, לדעתי היום בעידן ה gprs וה wap כל העניין של גלישה אופליין הולך ונהיה פחות ופחות רלוונטי.

ossadonhe

New member
GPRS

קודם כל תודה. שנית, לא לכולם יש GPRS או לחילופין מספיק כסף לשלם על הגלישה דרכו...

ron20

New member
תראה ...

יש או אין זה כבר עניין שלך אבל: א. אם כבר יש לך 1930 תדאג שהנייד שלך יתמוך ב GPRS, ותתפלא הטלפונים האלו לא יותר יקרים מהטלפונים הצבעוניים "המגניבים" ב. גם בסלקום וגם באורנ'ג מסלולי הגלישה ממש סבירים ... אבל אם זה המצב, AVANTGO זה דבר נחמד, ושימש אותי נאמנה.

xdmag

New member
סלולרי + GPRS

אולי תוכל לתת קצת מידע בנושא? אני מחפש כבר זמן-מה דרכים לחבר את ה-3835 שלי לאינטרנט עם GPRS, אבל לא מוצא את השילוב המתאים. לדוגמה: טלפון GPRS הזול בארץ (למיטב ידיעתי) הוא הנוקיה 3510, שהוא ללא IR ואין דרך לחברו ל-IPAQ. חיבור עם טלפון GSM רגיל, דרך ה-IR, הצלחתי לעשות - אבל מדובר בעניין איטי ומייגע.

למעלה