מה זה "תברה תקבל"?

מה זה "תברה תקבל"?

מישהו ראה את הפרסומת הזאת בערבית? שו האדא? מה הרעיון? חתול חול

moshesuissa

New member
הרעיון....הוא..

ניסיון לבדוק את יעילות שלטי החוצות, לא ידוע מי מאחוריו הכל ממש סודי! כך גם השלט "זוגות שמאמינים בנישואים פתוחים לסוף שבוע בוילה ברמת השרון" ומסתבר שזה עובד!!! המשמעות היא "יגעת ומצאת.."

לא נראה לי

הפרסומת עם הכיתוב בערבית רצה גם ברשת, כך שלא נראה לי שזו פרסומת עצמית לשילוט חוצות. הפרסומת לזוגות הרציניים היא אמיתית לדעתי, אני התקשרתי רק כדי לראות מה זה (כן, בטח . . .) ואומרים שהכל כבר מלא. מירן

dino_din

New member
<--->

אכן כמו שאמרו, הפרסומות ליחסים פתוחים הייתה שיטה של רפיד (אני מקווה שאני לא טועה בשם החברה) לבדוק את יעילות הפירסום. הדבר הופיע היום בידיעות אחרונות. הכתובת הערבית כנראה לא קשורה לרפיד ובאמת שאין לי מושג (וגם לעיתון אין) מי עומד מאחוריה. בברכה, דינו_דין.

dino_din

New member
זו אגב הכתובת

לאתר שמפורסם ע"י הכיתוב בערבית. אין לי מושג ירוק מה הוא : http://www.shape.co.il/tukbal/index.htm בברכה, דינו_דין.

moshesuissa

New member
מירן ומוטי היקרים!!!

ראשית בוקר טוב. שנית הנושא הזה נבדק בכובד ראש: 1) השילוט לנישואים פתוחים הוא לבדיקת יעילות שלטי החוצות של חברת...(לא זכור לי מי מפרסם) 2) הכיתוב בערבית זהו ניסיון לבדיקת תגובת הציבור אשר מבצעיו לא ידועים (מקורות מוסרים שזהו גוף גדול ורציני). מטרתו לא ידועה אך יש מישהו שעוקב, במטרה כל שהיא. ולאישוש חששותיכם נא פנו לעיתון ידיעות של אתמול ישנה כתבה קטנה על הנושא...! להתקשרש- סויסא.

שושקה@

New member
תודו שזה עובד - רואים שלט גדול

בערבית וישר נלחצים - מה קרה? זעה זה פה? זה עובד כי זה לא ברור (ועדיין רובנו לא יודעים לקרוא ערבית) וזה מאיים - מאותה סיבה. בקיצור - עבודה טובה. נקווה שהסוף לא יהיה מאכזב (פרסומת לפרוייקט נדלן בגוש קטיף) - כמו עם הרבה קמפיינים לאחרונה.

אוקיי, אוקיי

אם היה כתוב בעיתון, אז אני מאמין, למרות שלא ראיתי. בכל אופן, יש פ הטעייה של הפרסום ולא טיזר כפי שמקובל. באותו נושא, שמתם לב איך פתאום הטיזרים בשלטי החוצות נהיו פופולאריים? עכשיו עלה הקמפיין שבו כולם עשר, האם מדובר בערוץ המסחרי החדש כמו שמתבקש לחשוב או במשהו אחר? למי יש מידע בנושא? מירן

moshesuissa

New member
מידע אין אבל נראה לי!

זה דיי משתמע מהטיזר אבל מצד שני הרעיון של טיזר זה שהוא לא יהיה כל כך קל לפיצוח...אז אולי לא!

CARMI*

New member
סוף עונת הטיזרים ../images/Emo54.gif

הטיזר בערבית - "תתאמץ תתקבל" - האקדמיה לאמנות בצלאל הטיזרים של 10 - ישראל 10 הערוץ המסחרי החדש

איצקיס

New member
נראה לי שבצלאל פספסו בגדול

בתקופה מתוחה כל כך, אנשים פשוט נרתעים מכל דבר שנראה או נשמע ערבי. כל אדם בעל חזות ערבית הוא מחבל בפוטנציה וכל כיתוב בערבית נראה חשוד. אז דווקא עכשיו לפרסם בערבית ? נראה לי יריה ברגל.

שושקה@

New member
בצלאל - שיחקו אותה בגדול!!

טיזר מעולה ופרסומת מצויינת - מוכיחה את מה שהם רצו להגיד: אם תעז תצליח. אחלה פרובוקציה.

stirin

New member
תודה. הדיון מוכיח שהקמפיין מצליח

שלום לך אם את רוצה להאיר, להעיר או לקבל פרטים נוספים על הקמפיין אשמח לענות לך יונתן

שושקה@

New member
האמת היא שיש לי שתי שאלות בנוגע

לקמפיין: א - למה בצלאל צריכים לפרסם (ועוד בהקף כזה גדול) - האם התחרות עם בית ספר אחרים (ויטל, אסכולה וכד), שמקבלית עכשיו התרים מהמועצה להשכלה גבוהה, מלחיצה אותם כל-כך? ב - מאיפה הכסף לכזה קמפיין ענק?? חוצמיזה - שיחקתם אותה.

stirin

New member
למה בצלאל צריך לפרסם?

היי שושקה. בצלאל, מעבר להיותה אקדמיה לאמנות ועיצוב, היא גם מותג מוביל. הפרסום לא בונה את המותג, הוא זה שאחראי על שמירתו וחיזוקו. תפקידו של מותג מוביל הוא מצד אחד להרחיב את השוק בו הוא קיים, ומצד שני להמשיך ולהציג את מומחיותו. הקמפיין והחשיפה לקהל הרחב מטפל בשמירה על המותג "בצלאל", ומסר ההעזה מתייחס לקהל היעד המצומצם יותר - "הסטודנטים הפוטנציאלים". את בטח לא זוכרת מי היה הסגן של בר-כוכבא ואת גם בטח לא זוכרת מי היה האדם השני שנחת על הירח. התחרות שקמה לבצלאל היא הדבר הכי טוב שקרא לאקדמיה. בורגראנץ´ הגדילה את מחירותיה בעשרות אחוזים אם כניסת מקדונלד לארץ כל שוק אוכלי הבורגרים גדל. שוק ללא מתחרים הוא שוק בגסיסה.

למעלה