מה זה "שיר נולד"???? מישהו/ מישהי יכול/ יכולה להסביר לי מה זה ה"שיר נולד" הזה???? תודה!!
צ צליל 18 האחת New member 28/8/05 #1 מה זה "שיר נולד"????../images/Emo35.gif מישהו/ מישהי יכול/ יכולה להסביר לי מה זה ה"שיר נולד" הזה???? תודה!!
מה זה "שיר נולד"????../images/Emo35.gif מישהו/ מישהי יכול/ יכולה להסביר לי מה זה ה"שיר נולד" הזה???? תודה!!
כ כוסית על הגג New member 28/8/05 #3 שיר נולד זה כמו הפסטיגל שיר נולד זה מחזמר עם הצגה .. נו כמו הפסטיגל .. ויהיו שם מלא מפורסמים ... ועכשיו בוחנים כל מיני ילדים שיישתתפו שם וישירו שירים עם המפורסמים והכול .. וזה יהיה בחנוכה מקווה שהבנת
שיר נולד זה כמו הפסטיגל שיר נולד זה מחזמר עם הצגה .. נו כמו הפסטיגל .. ויהיו שם מלא מפורסמים ... ועכשיו בוחנים כל מיני ילדים שיישתתפו שם וישירו שירים עם המפורסמים והכול .. וזה יהיה בחנוכה מקווה שהבנת
ח חופיתוש של הפורום New member 28/8/05 #4 הסבר על שיר נולד... במהלך החודש הקרוב יבחנו ילדים למחזר "שיר נולד" במחזמר ישירו את כל השירים הכי אוהבים בכל הזמנים. כל ילד ישיר עם אחד המפורסמים..
הסבר על שיר נולד... במהלך החודש הקרוב יבחנו ילדים למחזר "שיר נולד" במחזמר ישירו את כל השירים הכי אוהבים בכל הזמנים. כל ילד ישיר עם אחד המפורסמים..
צ צליל 18 האחת New member 28/8/05 #5 תודה רבה לכל מי שטרח/ה לענות ../images/Emo140.gif לי על שאלתי לגבי "שיר נולד". צליל.