מה זה שטרודל?

jagholistic

New member
מה זה שטרודל?

אני המווווווווווווווווון זמן בפורום ואני כל הזמן קוראת על שטרודלים... שטרודלים שטרודלים ושטרודלים..... אז מישהו.. תרי או מישהו אחר מוכן להגיד לי מה זה שטרודל בבקשה.... אגב החלום עם דיוויד מסקרן......

הרמוני

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
אוי, שאלה מצויינת!! סוזי תסביר

אז זהו ../images/Emo26.gif

קודם כל תשרשרי ורק אח"כ אני אולי אסביר.
בנתיים מוטל וטו על הסבר השטרודל עד שנקבל הסבר ממך: מהו השרשור ולמה הוא נועד. נעשה לנו מן עסקת חליפין שכזו. מתאים?

מה היא עשתה רע../images/Emo35.gif

את לא חושבת שזה מוצדק לפתוח שרשור חדש בנוגע לשטרודל
טוב נחכה לתגובתו...

אגב תרי...חחחח../images/Emo6.gif

מהיום לפטופ נקרא "מחשב ברכיים" ואני מניחה שגם השם הזה מעלה אסוציואציות שונות לגמרי
בעיקר אם יש לקתרין אחד כזה!~

Dark Storm

New member
מפגרים.

מזה המילים המפגרות האלה, הם באמת מצפים שאנשים ישתמשו בהם ?? אני מעדיף כבר לעבור לדבר אנגלית לגמרי.

אני לא דיעו איפה את חיה,

אבל כבר לפני שנה הכריזו על שטרודל=כרוכית.. שלא נדבר על לפ טופ אינטרנט ועוד דברים....

mays

New member
נצלש-מועדי שידור ושמות הפרקים הבאים

Jan 7 "Automatic For The People" Jan 14 "The Sixth Juror" Jan 21 (שידור חוזר) "Hail and Farewell, Part Two" Jan 28 Preemption: CSI Feb 4 "Heart of Darkness" Jeff MacKay will be back as Big Bud Feb 11 "Fit For Duty" Feb 18 "Bridging the Gulf" Feb 25 "Straits of Malacca" with Karri Turner in the cast

r 7 7 6

New member
אוףףףףףףףףף למה?

אוף נמאס לי ו r 7 7 6 ו 15:12 | 05/01/05 למה הארם ומאק לא יכולים להיות ביחד איזה מעצבן אוף מה שניהם לא קולטים שהם אוהבים אחד את השני אני לא מבינה נו טוב.... אה ויש לי שאלה מי זאת האישה בפרק 10 של העונה העשירית מאק באה לבקר את הארם ורואים אותו עם מישהי מי זאת ולמי שעדיין לא יודע על מה אני מדברת זה אחד מהקטעים בשחור לבן . תודה רוני

למעלה