מה זה רומנטיקה?

noclue2

New member
מה זה רומנטיקה?

אני יודע מה זה לשדר רומנטיקה לבחורה אבל אף פעם כבחור לא חוויתי את זה, שכחתי מה זה ההרגשה להסתכל לבחורה בעיניים ולהרגיש מה שהיא מרגישה?
מה זו ההרגשה הזאת

shmuelsht

New member
רומנטיקה

זה בכלל לא ברור. הרגשת רומנטיקה??? לא משיכה??? לא התחרמנת עליה???

shmuelsht

New member
אהבה

אז זו אהבה ולא רומנטיקה. רומנטיקה הוא שם כולל. העיקר שהגענו לפואנטה.

אהבה זה הרבה דברים

אני בשנים האחרונות חוקרת אהבה..
קודם כל זה לפתוח את הלב..
זה אומר לגעת בכאב ובפחדים שחוסמים את הזרימה של אהבה..
זה תהליך בפני עצמו..

לאחרונה אני חווה אהבה
זה להרגיש את הלב של מישהו אחר...ואת האהבה שלו בתוכי...

shmuelsht

New member
אהבה

טינקרבל יקירתי. מה שאמרת למעשה זה שאהבה זה לפתוח את הלב, ולהרגיש את הלב של מישהו אחר. האם זה לא ידידות?? אני מדבר על אהבה בין גבר לאישה, לא בין שתי חברות טובות. כל השאר הוא שימוש במילה אהבה , כך שבסופו של דבר הבנתי שאהבה זה אהבה, כמו שדלת זו דלת ואוכל זה אוכל והחתול שכרגע רובץ פה - הוא חתול. ובכן???

אז אני אפרט..

אהבה הינה חלק מן המערך הרגשי שלנו.

מגיל ילדות יש לנו טראומות.. כאבים.. אכזבות.. פחדים
כל אלה חוסמים את אנרגיית האהבה...

טיפול פסיכולוגי.. מדיטציות.. קבוצות מודעות עצמית.. תרפיית של נשימה מעגלית.. תרפייה של קונסטלציה משפחתית.. כל אלה ועוד..
שעובדים על החסמים הרגשיים - ומרפאים את הפצעים הרגשיים
מאפשרים לאהבה שמסתתרת מאחורי הקפאון הרגשי הזה
לזרום בחופשיות..
ואז האנרגיה של האהבה זמינה
זה מתחיל באהבה עצמית - כי זה מה שאנחנו יכולים - לתת - רק מה שיש לנו
ואז אהבת האחר - כי האהבה זורמת בלב ובנפש שלנו בחופשיות
ואנחנו מקבלים את עצמנו ולכן גם את האחר בקלות...
(כשמפריע לנו משהו אצל מישהו אחר - זה פגם אצלנו שמפריע לנו - הפוסל במומו הוא פוסל
ברגע שאנחנו משתחררים מזה זה פחות מפריע לנו ואנחנו חווים חמלה - שזו אהבה ברמה גבוהה יותר)
ואנחנו יותר נדיבים.. ופתוחים לראות ולהרגיש את היופי של הבריאה..מרגישים את האהבה של אלוהים ...
רגישים יותר למשל לאהבה של בעלי החיים.. שהם למעשה אהבה טהורה כי אין להם תסבוכים כמונו..
בגלל זה מומלץ כלב או חתול כתרפיית אהבה

עכשיו מה שאני חווה כיום
זה אני מרגישה את האנרגיה של האהבה של הגבר שאני אוהבת
אני מרגישה אותה בתוכי..
את האהבה שלו אליי.

shmuelsht

New member
אהבה

טינקי יקירתי. את פסיכולוגית??? קראתי ברפרוף. חז"לנו היו אומרים: מרב עצים לא רואים את הביצים.
אבל נעבור לסיומת: 1. מה בדיוק את חווה היום?? 2. איך את מרגישה אנרגיה?? מה את בדיוק מרגישה??? ו 3. מה לגבי האהבה שלך אליו??? מהי??? בקיצור: מה זה אהבה (בין גבר לאישה, בלי השלב האוראלי או השלב האנאלי...)

קראת ברפרוף - אענה לך ברפרוף

לכל השאלות שלך
אינני מעוניינת להגיב. תודה רבה על ההתעניינות שלך.

אם תרצה לחוות
ממליצה לך להתנסות באחת או כמה מן השיטות שרשמתי .

shmuelsht

New member
אהבה

כלומר - אני אוהב דבש. עושה לי טוב. רוצה הרבה דבש.
בעצם סקס: כולנו רוצים הרבה, ואיך נאמר - אם הוא טוב הוא פנטסטי; אם הוא רע - הוא עדיין די טוב. אז זו אהבה??!!??

lital10000

New member
איזה שאלות מעניינות אתם שואלים כאן :)

רומנטיקה בעיני היא:

1. להתנשק עם בחור, לפקוח עיניים בהחבא תוך כדי ולראות את המבט המתמכר שלו, ולדעת שהוא מתאהב.

2. לתפוס אותו מתבונן בך ישנה (או עושה לך רייקי תוך כדי שינה, למשל. גם זה קרה).

3. להתנשק כמה דקות ברצף, לשים ראש על מישהו כשהולכים לישון, ללטף לו את החזה לפני השינה.

4. להעביר זמן קסום ביחד , במקום קסום (רצוי בטבע).

5. ויתורים קטנים בקשר (כשאוהבים אותי למרות שאני מעצבנת, כשהולכים איתי לים כי ביקשתי), השתדלות, השקעה. כשהוא מבשל, או מנקה את הבית. זה יומיומי יותר, אבל אני כן רוצה לדעת שהוא השקיע מחשבה+מעשה בי. זה הרבה.

רומנטיקה? היא הרגש שאת מקרינה וחווה

דרך ואל בן הזוג שלך.

אהבה? היא הרגש החזק שאת לא יכולה בלעדי מישהו, שאת חייבת לראות אותו, מתגעגעת אליו ורוצה במגע אינטימי רגשי עמוק איתו. משהו שהוא רק של שניכם ולא קשור למין או משיכה.

למעלה