מה זה קתרדלות? אני נתקלת המון במילה הזו בספר החמישי מהי קתרדלה? ומהי קתרדלה דולפת? תודה
L Lilo the fairy New member 23/10/05 #1 מה זה קתרדלות? ../images/Emo141.gif אני נתקלת המון במילה הזו בספר החמישי מהי קתרדלה? ומהי קתרדלה דולפת? תודה
מה זה קתרדלות? ../images/Emo141.gif אני נתקלת המון במילה הזו בספר החמישי מהי קתרדלה? ומהי קתרדלה דולפת? תודה
S scudnick New member 23/10/05 #3 קדרות, לא קתדרלות../images/Emo6.gif קדירה זה... הממ... בואי נגדיר את זה כסיר גדול משתמשים בזה להכנסת שיקויים... וקדירה דולפת זו קדירה עם חור. אגב, קתדרלה זה בכלל משהו נוצרי
קדרות, לא קתדרלות../images/Emo6.gif קדירה זה... הממ... בואי נגדיר את זה כסיר גדול משתמשים בזה להכנסת שיקויים... וקדירה דולפת זו קדירה עם חור. אגב, קתדרלה זה בכלל משהו נוצרי
G Gaunt New member 23/10/05 #4 קתדרלה זה כנסיה גדולה..../images/Emo15.gif מצלמים את הסרטים באיזו קתדרלה
L Lilo the fairy New member 23/10/05 #6 קדרות, כן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif מילים מסובכות מרים, תודה בכל מקרה
קדרות, כן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif מילים מסובכות מרים, תודה בכל מקרה