מה זה קרביים #$#%#$...?

The_ScorpioN

New member
מה זה קרביים #$#%#$...?

תסבירו לי....אחד אומר שזה קרבות סקייטבורדים (איך בדיוק לוקחים את הסקייט כמו חרב)?????? אחד אומר סוג של רמפה....\:

punk

New member
זה דבר כזה לעשות סלייד עליו

מה שיש בגולדה

c h o o l a

New member
אאאאאאאאאתם כאלו מסכנים

בונה יש כאן כאלו שמשחקים אותה סקייטרים משהו פחד לכו תסעו ותשתקו אני לא מאמין שאתם לא יודעים מה זה קרב אתם עושים מעצמכם בדיחה יא מושפלים זה רייל מבטון או מאבן שמחלקים עליו מביאים סליידים זה הכל ולא מלחמות סקט ולא דקירות ובלאגנים כי אין את זה בסקט

FL1P

New member
אשכרה אתם מפגרים?

קרב זה כמו מדרגה מאבן בגבהיים שונים שמביאים על זה גרינדים וסלידים. ובאנגלית זה :curb

The_ScorpioN

New member
חקרתי קצת וגיליתי

curb בעיברית = אבן שפה = מדרכה מדרכות בגבהים שונים (לא חייב להיות לצד כביש בסקיטבורד אפשר גם מן חומה קטנה/גדולה) שאפשר לשם עליה ווקס או לשפשף נר וזה יהייה חלק ואז לעשות על זה סליידים לא רושמים curves כמו שמישהו אמר לי ואז לא הבנתי...
דוגמא לקרב בסרט של טוי מאשין wellcome to hell אליסה סטימר מנסה לעשות משהו על חומה כזאת נופלת ודופקת את הראש במדרגות....על מה שהיא ניסתה לעשוות סלייד/גריינד (אני לא זוכר ואין לי כח לפתוח את הסרט עכשיו) זה היה קרב!!! ועכשיו כולם למדו......c h o o l a ו-FL1P לא הכל יודעים צריך לשאול מישהו תמיד...אם לא תשאל איך תדע? שאלתי והנה אני יודע לא צריך לקלל וכל זה נ.ב מצורפת תמונה של biker עושה משהו על קרב....
Your´s Scorpion

למעלה