מה זה קפיצות רולז?
S S H I L G I New member 27/3/03 #2 פחחחחח../images/Emo6.gif אין כזה דבר קפיצות רולז..אם הסתכלת בכרטיס האישי שלי למשל שכתוב שם (או שהסתכלת? ) קפיצות רולז זה בגלל שקפיצות זה קפיצות ורולז זה באנגלית שולט....יענו קפיצות שולט! (אני אוהבת קפיצות יענו...) איזה מוחות יש פה?!
פחחחחח../images/Emo6.gif אין כזה דבר קפיצות רולז..אם הסתכלת בכרטיס האישי שלי למשל שכתוב שם (או שהסתכלת? ) קפיצות רולז זה בגלל שקפיצות זה קפיצות ורולז זה באנגלית שולט....יענו קפיצות שולט! (אני אוהבת קפיצות יענו...) איזה מוחות יש פה?!
א אנדולוסית מהממת New member 27/3/03 #3 נכון! נטע צודקת ורואים שהיא מתה על קפיצות! אבל נטע את אוהבת את המדריך שלך? אהה ואם את רוצה לדעת למרות שאת בטח יודעת: 1. קפיצות ראווה! 2. קרוס קאנטרי!
נכון! נטע צודקת ורואים שהיא מתה על קפיצות! אבל נטע את אוהבת את המדריך שלך? אהה ואם את רוצה לדעת למרות שאת בטח יודעת: 1. קפיצות ראווה! 2. קרוס קאנטרי!
S S H I L G I New member 27/3/03 #4 דיברת אליי? אם כן, אני לא מוגבלת.. אני הולכת לעשות קרוס קאנטרי באנגליה בחופש הגדול.. וקפיצות ראווה אני עושה תמיד
דיברת אליי? אם כן, אני לא מוגבלת.. אני הולכת לעשות קרוס קאנטרי באנגליה בחופש הגדול.. וקפיצות ראווה אני עושה תמיד