מה זה קונסילר?

Her Enigma

New member
ממה שאני הבנתי? :|

זה נותן מראה יותר 'מואר' (זה מה שקראתי) לפנים, ומסתיר כתמים.

RReuTT

New member
זה יותר מסתיר את כתמי

העייפות/פיגמנטציה גם שמתחת לעיניים וגם בשאר הפנים. זה יכול לבוא בתור נוזלי, מוצק, עפרון וכו'... ושמים אותו לפני המייק אפ. וכמובן שיש לו גם מבחר גוונים כמו שיש במייק אפ. מקווה שנתתי מידע מספק

אביב661

New member
קונסילר זה למעשה אותו הדבר...

כמו מייק אפ. זהו אותו המוצר. אם רוצים כיסוי טוב כדאי להשתמש במוצק. הקונסילרים מופיעים באריזה קטנה יותר כי בדרך כלל המקום שצריך לכסות אותו קטן יחסית (משאר הפנים) ולכן צריך כמות קטנה של חומר. למעשה זוהי דרך למכור מוצר נוסף. כיון שאם משתמשים במייק אפ מספיק טוב בהרבה מקרים הוא יכסה כל מה שצריך ואפילו לא צריך קונסילר, אלא לוקחים את המייק אפ הכללי ומשתמשים בו כקונסילר בצורה נקודתית על האזור אותו רוצים להסוות יותר.

little bony

New member
כ"כ לא נכון

לקונסילר יש כיסוי יותר טוב ממיק אפ אם תשים מייק אפ במטרה לכסות משו
תשים יותר
ככה שזה יראה כמו מסיכת בוצ מרוחה על הפנים ופה נכנס הקונסילר... שבעצם בפחות כמות יש לו כיסוי הרבה יותר טוב..

מאוד לא נכון

קונסילר שונה ממיק אפ, כמו שקרם פנים שונה מקרם עיניים. בגלל העור הרגיש של העיניים קונסילרים בד"כ יותר שומניים ולכן נספגים בצורה שונה בעור.

yottami

New member
אני עם אביב....ואני בכלל לא משתמש

בקונסילר..לדעתי זה מוצר מיותר לחלוטין..........באמת אם יש מייקאפ טוב הוא מכסה הכל......אני מכיר הרבה מאפרים שלא משתמשים בקונסילר....

RReuTT

New member
נכון..... גם אני לא משתמשת בקונסילר

יש לי את המייק אפים המעולים של בועז שטיין שנותנים כיסוי מושלם ככה שאת הקונסילר אני לא ממש צריכה.....

KerenWelling

New member
זה ממש לא אותו המוצר

אתה כנראה אומר את זה לא מנסיון. לי יש לעיתים ממש טיפה של אקנה כזה פצעון פה ושם ואם אני שמה ישר מייק-אפ זה ממש לא מכסה. אם שמים קונסילר (וכמובן מטשטשים!!!אני לא סובלת שיש בנות לא מטשטשות ויש להן נקודות בהירות על הפרצוף! בלכס!!!) ואז את המייק-אפ זה מסתיר בצורה מושלמת כמעט!(כי אין דבר כזה מושלם...
). וזה מנסיון יש הבדל בין המייק-אפ לבין הקונסילר. נ"ב:את הקונסילר יש לבחור גוון אחד פחות מגוון האור(והמייק-אפ לצורך העניין) ויש צורך לטשטש אחרי ששמתן אותו!

yottami

New member
תראי חמודה באמת לפעמים קשה לנו

ששוברים לנו מיתוסים ובאמת כל אחד וההרגל שלו....אבל אני מבטיח לך שיש שיטות טובות יותר לאיפור......כמובן שלא את כולן אפשר להעביר פה בפורום....לגבי טון בחירת הקונסילר...תראי טון בהיר יותר אני עושה תמיד על העפעף אלא שמתחת לעין הבהירות לא מתאימה לכל סוג של מבנה עין...למשל בחורה עם עיניים בולטות בהחלט לא צריכה טון בהיר יותר מתחת לעפעף כיוון שזה יבליט לה עוד יותר את ה-"שמי תבורי".....חחחחח...בדיחה שלי אגב...בעיקרון כל אחד לגופו....אם טוב לך עם הקונסילר סבבה תשתמשי בו כל עוד זה עושה לך טוב.......בהצלחה

אני אישית אוהב להשתמש בקונסילר

רק לבעלות העור המושלם, וממש רק על העפעף עצמו וזה גם אם אני רק רוצה שהאיפור עיניים יהיה מודגש יותר. אבל לרוב הקונסילרים הם מאוד שומניים, וגם לאחר פידור הם יוצרים בוץ כזה. עוד סיבות למה לא? משום שלבעלות קמטים, זה מדגיש את הקמטים לבעלות עור יבש, זה מדגיש קילופים לבעלות עור מחוצקן זה לא נתפס בכלל על הפצעים המוגלתיים ממש.. אני בדרך כלל אוהב להשתמש במייק אפ נוזלי, לשים ממנו כמות נדיבה מתחת לעיניים, לחכות שישפג קצת, ואז למרוח זאת שיטה שהיא מתאימה לכולן כי א, אחרי הפידור לא נוצר שם בוץ ב, השכבה של המייק אפ היא כמעט ולא נראית אבל עדיין מכסה ג, עם שמים לנשים מבוגרות מייק אפ נוזלי בעל כיסוי טוב לא צריך לשים הרבה פודרה, מה שיוצר מראה יותר חלק ופחות דגש על הקמטים שמסביב לעיניים.

che55

New member
ישנו קונסילר נוזלי עם סיליקון

שמומלץ לעור יבש/מקומט, וניתן למרוח אותו מתחת לעיניים גם אם המאופרת מבוגרת. אז לא כל קונסילר מדגיש קמטוטים ויובש. אבל גם אני לא בעד כל הקונסילרים למיניהם, זה כמו מייקאפ טוב, בטון אחד פחות מגוון העור.

TheNightcrawler

New member
חחחחחחחחח יותם הרגת אותי!

חחחחחח
אני גם לא משתמשת בקונסילר,גם מפני שאין לי שום פצעים להסתיר,וגם כי לדעתי זה מיותר.אם המייקאפ טוב הוא יעשה את העבודה

KerenWelling

New member
דיברת אלי?

בכל מקרה אם דיברת אלי, אז מה כל מה שכתבת קשור אלי? הבחורה בקשה דעות\עצות אז פשוט הבעתי את דעתי. זה בסדר שאתה לא מסכים, בכל מקרה על טעם ועל ריח...

yottami

New member
תלוי באיזה גוון הוא...בעיקרון הוא

שומני מאד ולכן מתאים לבנות שיש להן יובש מסביב לעיניים...תראי אם יש מייקאפ טוב הוא יכסה פצעונים טוב מאד....יש בנות שמתעקשות שקונסילר הוא חיוני....אני לא מוצא בו שום דבר חיוני למעט העובדה שהוא נושא פה לויכוחים מיותרים....

חחחח כן הא אבל לפעמים יוצא כזה

פיצעון מה זה מעצבן ואדום ויווו זה מכער את כל האיפור :( המייקאפ מכסה אבל ליפעמים נישאר עוד אדום באסהה.. בעיקרון אני מתהה על המייקאפ של איל מקיאג' אני מיתאפרת כל יום ב7 בבוקר ואני עם האיפור עד 11-10 והוא נישאר טוב מאוד!

vashla

New member
הכל אותו חרא!

לוקחים קרם, מכניסים לשפורפת וכותבים על זה "קרם עיניים עדין" ואז לוקחים את אותו הקרם , מכניסים לקופסא שונה וכותבים "קרם פני" מה באמת חשבתם שזה שונה? זה בדיוק כמו להאמין לסרום או לקרם נגד קמטים....למה נראה לכם שאם תמרחו קרם, זה ימנע קמטים? נו באמת... הריחות שונים,קופסאות שונות....זה הכל.. אם אתם באמת רוצים עור יפה......רק תקפידו לשתות הרבה מים...

למעלה