מה זה צריך להיות??

giulietta

New member
מה זה צריך להיות??

אתמול בבוקר, ככה סתם, ללא שום סיבה, חלפה בראשי דמותה של אישה אחת שהעסקתי לפני למעלה משנה לזמן קצר כעוזרת ומטפלת לבנותיי. ההתקשרות לא היתה ארוכה כי זה לא הלך טוב עם הבנות. פיטרתי אותה. היא המשיכה זמן מה לבוא לכמה שעות גיהוץ מדי פעם וכשמצאתי גם לזה מחליפה מתאימה היא לא באה יותר. מאז לא שמעתי ממנה, לא שמרתי את פרטיה, כמובן שלא המלצתי עליה לאיש. אתמול בבוקר פתאם נזכרתי בה, לשבריר שניה, פנים ושם וגם זה חלף כמו שבא. בלילה, פתאם טלפון. הגברת על הקו! מספרת שילדה, יש לה תינוקת בת שלושה חודשים והיא מחפשת עבודה בגיהוץ. הייתי בשוק. בקושי הצלחתי לדבר. יכול להיות שהיא מסרה לי מסר מחשבתי כבר כמה שעות קודם?? איך זה קורה??

חשבתי אתמול על העתיד שלך

כששמעתי משהו על איזה פרוייקט של האו"ם שמעודד שילוב של נשים בפתרון סיכסוכים. איכשהו השם שלך לעה לי לראש בהקשר הזה. אולי גם אני מכשושה? בכלל, חשבתי עליך הרבה אתמול. היית נהנית.

נשמע מעניין. זה פרויקט בארץ?

אגב, אני לעומת זאת לא רק שחשבתי עליך אלא ניהלתי עליך שיחה עם חברה. מסתבר שיש לנו (א)נשים במשותף

באמת? מי?

זה פרוייקט בינלאומי. החלטה מספר משהו משהו משהו משהו (ארבע ספרות) של האו"ם. אישה נחמדה (אל-אף היותה פמינסטית ראדיקלית
) בשם שרי אהרוני (נדמה לי) מאוניברסיטת בר-אילן מנהלת מחקר ומעקב אחר ביצוע ההחלטה וישומה. לדעתי שווה לך ליצור איתה קשר. דיברו שם המון על תרבות ואיפיונים של אירגונים בטחוניים ועל מקומן של נשים בתוכם. באמת חבל שלא באת.

עִידן

New member
החלטה מספר 1325

אם אני זוכרת נכון..
ואני חשבתי על איזבלה דווקא כשזאת שישבה בין שרי אהרוני לבין טלי ליפקין שחק אמרה שיש נשים שטוענות את מה שאיזבלה טענה לפני כמה ימים בתרבות על שירות נשים בצבא. מה שהיה יפה במיוחד הוא שהיא הציגה את הטענות ב-ד-י-ו-ק באותם מילים וניסוחים שאת השתמשת בהם. אולי היא קראה אותך...

הטענות

שבין אם האישה תתגייס או לא היא בכל מקרה תפסיד אבל בעיקר ששירות צבאי לא תורם לנשים, רק לגברים

Mנטה

New member
יופי אז עכשיו שזה קורה לך, תתחילי

להשתמש בזה. השבוע במשך יום שלם הלכתי ועשיתי הסטת מחשבות כדי לא לקבל ביקור "הפתעה" בלילה. זה עבד.

Mנטה

New member
אוי מה עושה לי הניק הזה ../images/Emo2.gif

הנופשות בשקרים הנושקות בכשפים הנושרות בקרשים הכושפות בנשרים רק מזכירים את הניק הזה והבלגן מתחיל באסוציאציות שלי. חוצמיזה הבטחת לספר לי מאיפה המקור האיסלאמי שלכן.

למעלה