מה זה "פשיזל מניזל"? לא רק ג´יי זי אומר את זה.. גם סנופ אמר את זה פעם.
D da^Lord New member 27/10/01 #1 מה זה "פשיזל מניזל"? לא רק ג´יי זי אומר את זה.. גם סנופ אמר את זה פעם.
צ צחי טל New member 27/10/01 #2 הממממ לדעתי קודם כל לא אמרת את זה נכון זה בכלל-פור שיזל מיי ניזל אני חושב שניזל זה ניגה אז זה בישביל הכושי שלי או משהו כזה ואם אני לא טועה אומרים את זה כדי שלא יצנזרו אותם
הממממ לדעתי קודם כל לא אמרת את זה נכון זה בכלל-פור שיזל מיי ניזל אני חושב שניזל זה ניגה אז זה בישביל הכושי שלי או משהו כזה ואם אני לא טועה אומרים את זה כדי שלא יצנזרו אותם
י יאנג אי New member 27/10/01 #3 לי הסבירו שזה מילה שסנופ המציא והיא מקבילה ל להיתחשגזזזזזזזזזזזזזזז בפירוש
צ צחי טל New member 27/10/01 #5 אההה ושימו לב שסנופ מעוות המון מילים בסיגנון הזה כמו למשל בטקס האחרון ששודר באמ טי וי הוא נתן פרס ודיבר רק ככה זה סלנג כזה
אההה ושימו לב שסנופ מעוות המון מילים בסיגנון הזה כמו למשל בטקס האחרון ששודר באמ טי וי הוא נתן פרס ודיבר רק ככה זה סלנג כזה
S Syndrom New member 27/10/01 #6 הקטע של הוספת ה-Z זה כולה... עלק דיבור גאנגסטרי מאגניב של הכנופיות.. ובמילון פשוט שסנופ אומר משהו כמו fa shizzel my nizzel, הכוונה ל for sure my nigga... גאון הבן אדם פשוט הא?
הקטע של הוספת ה-Z זה כולה... עלק דיבור גאנגסטרי מאגניב של הכנופיות.. ובמילון פשוט שסנופ אומר משהו כמו fa shizzel my nizzel, הכוונה ל for sure my nigga... גאון הבן אדם פשוט הא?