מה זה פלציב?

verbumsat

New member
מה זה פלציב?

התשובה צריכה להיות יותר מציון מטרת החומר. היא צריכה לכלול את שם החומר (לא השם המסחרי) ואת צורת העיבוד (מוקצף, הומוגני וכו') ותכונות נוספות כגון אם ראוי לשימוש אישי וכו'. בקיצור "ראש גדול" בתשובה.

תודה

רשר

Well-known member
מנהל
כנס דרך גוגל ליצרן ובקש ממנו דף PDF של המוצר

תתפלא אך זה הרבה יותר ממה שנדמה לך

רשר

Well-known member
מנהל
פלציב - שם של יצרן המייצר מספר סוגי חומרים

כמו לשאול מה זה מוטורולה או פריג'דר,,,
על כן טרח וגגל כמו כל איש ''היי-טק'' ותיק

בינא

Member

verbumsat

New member
כושר ניחוש והערכה

יקירתי ענת
אני מהנדס בשני תחומים עם נסיון של 25 שנה בהייטק. אני מנסח את שאלותי בקפדנות כי אני מכיר את הנטייה לתת תשובות כלאחר יד.
מסתבר שכושר הניחוש וההערכה שלך לא משהו.
אבל אם תעני לשאלתי המקורית, תשובה נכונה ומדוייקת, הכל ימחל לך.

better luck next time
have a great life

רוני1955

Active member
שלום אלוהים. התבלבלת.

יום כיפור עבר. יום המחילות הבא יהיה רק בספטמבר 2015.

גלמיש1

New member
עכשיו הגזמת! אתה נכנס לשאול שאלה - אבל מנסח אותה

כאילו זו מטלה של מורה לתלמידיו.
בנוסף אתה גם נוזף בענת על ניחוש שגוי, אבל עדיין נותן לה צ'אנס נוסף , באצילות רבה מצידך, להציל את עצמה אם תענה נכונה על שאלתך....
סליחה - ככה לא מתנהלים בפורום. והאמת - גם לא בחיים.
לא משנה מה התואר שלך - באת לבקש עזרה לא לחלק לנו הוראות וציונים.

בינא

Member
תיארת בקצרה את כל הסיבות למה לא להתיחס אליך...

כולל במשפט ה-"אמריקקי" שאומרים לכל מי שמפסיד על משהו בארה"ב לכן אני מנחש שגם היית שם "מלא" פעמים.
ממליץ לך ללמוד דרך ארץ כי לעולם לא מאוחר ולהתיחס לעונים המקצועיים בפורום באותה רצינות בה אתה מתיחס לעצמך...
אז מה אם אתה 25 שנה עם 2 תארים?
אני כמעט 40 שנה עם הרבה יותר...
רוצה לעשות תחרות...?

לענין עצמו...
חברת "פלציב" היא יצרנית של חומרים פולימריים מסוגים שונים (תעשיית הפלסטיק החכמה) ושייכת לקבוץ עין הנציב בעמק בית שאן.
בין יתר המוצרים שלה, היא פתחה חומר שכבש את השוק ע"י מתן פתרונות פשוטים בזול לכל מיני בעיות שהציקו כמו:
הצורך להציב "קומפריבנד" = חומר מפריד שאינו סובל מלחות, גמיש ומתאים את עצמו למרווח ההפרדה בין החומרים:
בקטגוריה הזאת יש סרטים של 5מ"מ עובי שיכולים להילחץ ל-0.1מ"מ בלי פגיעה בהם, על רוחבים שבין 4-20 ס"מ.
המוכרים ביותר הם גלילי הסרטים בני 25מ' ברוחב 5 ס"מ בהם משתמשים בין מסלולי הפח/פלדה של פרופילי הגבס למיניהם לבין הרצפה והקירות ומכל סוג.
מוצר נוסף הוא תצורות גלים של כל לוחות הפח הגליים והטרפזיים המשמשים לקירוי כשבסופם מתקינים, על הלוח/פרופיל פלדה/קורת בטון את בחומר שאוטם את הגלים ומונע חדירה של חרקים, מזיקים וצפורים (ללולים מבוקרים למשל ועוד).
המוצר המשמעותי ביותר בתחום הזה הוא גליל ברוחבים של 1-2.4 מ' המשמשים לבידוד מרעשים בין רצפות של קומות בבניה רוויה שמעליהם מפזרים את החול לרצוף.
מוצרים נוספים של פלציב מיוצרים עבור חברת חשמל ודומיה שמגינים מפני התחשמלות וכמבודדים כמו גם מוצר המבוסס על שריון סיבי זכוכית ופחמן בו ניתן לבנות שורה שלמה של מוצרים, החל מכלובים, תאים, תאי כביסה למכבסות וכיו"ב אשר יתרונם הגדול בכך שאינם מתכלים לאורך שנים ואינם יכולים לספוח אליהם חיידקים ולכן אחזקתם נמוכה ביותר.
מי שרוצה לדעת עוד על "פלציב" יוכל להיכנס לאתר שלהם...חיפוש בגוגל יביא אתכם לשם.

לא הבנת :)

כתבתי איך נראית השאלה. לא העזתי לנחש משהו מעבר לכך, כיוון שאין לי נתונים.
כן - רמזתי לחוסר נימוס קל. היה נראה אחרת אם היית פותח ב"אשמח אם התשובה תכלול.."... "אודה למי שיפגין ראש גדול" וכולי..
לא - אני לא יכולה לענות לשאלתך, כיוון שאני כאן בשביל ללמוד, אין לי ידע שיוכל להועיל לך :)
אבל לא נורא - העולם לא מושלם אך כן מעניין.

פולאתילן מוקצף

את כל השאר אני משוכנעת שד"ר גוגל ישמח לספק.
&nbsp
אגב, באמת הניסוח שלך מתאים לשאלת בית ספר או מטלה לעובד כפיף שלך. כאן זה פורום. .. (גם אני עם תואר וניסיון דומים לשלך, בעברי, ואני מנסחת אחרת, אבל מבינה מאיפה הגיע הסגנון. ..)

למעלה