כשזה מכל ה../images/Emo23.gif זה שקוף../images/Emo9.gif
הפרגון הוא אכן בעיתי אני מסכימה איתך הצביעות מתחילה כשהוא לא מכל הלב אבל כאן זה כמו כל דבר בחיים לא ??? לאהוב זה גם תכונה אנושית טובה וגם אותה קשה להסביר או לעמוד על טיבה ואין צל של ספק שלא מעטות הפעמים והיא נראת בעיתית
העדר אהבה מחייב על שנאה ? לא מחייב ~דעתי~ ככה העדר פירגון לא מחייב על קינאה ושוב ~דעתי~ אדם שלא יודע פירגון מה הוא אני יכולה להגיד עליו שחסר לו משהוא ויש בו איזה שהוא
קור מסויים אבל קינאה?? והרי היא לא בהכרח פועל יוצא של חוסר פירגון . "קשה כשאול קנאה" כנאה זה משהוא עצום קנאה היא מושג מורכב את בטוח לא רוצה שנכנס לזה כאן ועכשיו
לעיניננו :
~פירגון~ אם אני אנסה "להפשיט" את המושג אני אקרא לזה
נתינה לא בהכרח משהוא מוחשי אלא נתינה בכללי לפרגן למשהוא זה:
לתת לו כרדיט זה
לתת לו הערכה, מילה טובה ,כבוד, יחס, אהדה וכ"ו ויש מצב שזה יהיה מלווה באיזה מחווה חומרית כזאת או אחרת . כנ"ל כשמדובר בלפרגן לעצמי/ך מדובר כאן ב
נתינה לפרגן לך "נעל" זה לתת לעצמך משהוא חומרי אבל - משהוא חומרי שעושה לך עמוק בפנים טוב ~אישית~ חושבת שאדם שלא יודע פירגון מהוא או רק פירגון עצמי הוא דיי אומלל לכשלעצמו ~פירגון~ אומנם הוא בעיתי אבל הוא משהוא שמעיד על אנושיות על רגש על אשיות ואם יש משהוא שלא צריך רדאר זה כשמתנגשים בפירגון אמיתי כי אז זה שקוף. את מפרגנית חופשי יקרתי
מפרגנת לך בחזרה פירגון אמיתי מכל ה