מה זה "פיטו" ?

א י י ל 19

New member
מה זה "פיטו" ?

אני לא מנסה לעשות פירסומת או משהו, אבל מצאתי בעיתון מודעה על חומר שמחליק שיער עם פן. קוראים לזה "פיטו" (PHYTO), או בשם המלא של זה: "פיטודפריזנט" של "פיטוסולבה" מצרפת. זה על בסיס טבעי. מה זה עושה? מישהי ניסתה את זה? זה באמת עובד ושווה ת´כסף?

Katy Cat

New member
חברה של אמא שלי עובדת במספרה.

היא אמרה שזו חברה מ-ע-ו-ל-ה! היא ניסתה כמה תכשירים של החברה הזו על עצמה והמליצה בחום. היא באמת מאד אמינה, החברה של אמא. לגבי הקרם שמחליק שיער- היא אמרה שמי שמתולתלת זה סתם יישר לה קצת את השיער אבל לא יעשה ממש חלק, אבל למי שיש שיער חלק גם ככה זה עושה אפקט של פן, או משהו בסגנון. לא טרחנו התעניין יותר מדי כי שתינו מתולתלות ואין טעם. אבל קנינו אתמול את השמפו (יקר!), ננסה ונודיע.

plomphy

New member
בא לך לשאול אותה

מה עם שיער גלי נוטה לחלק? (הסבר- שבא לשיער שלי הוא חלק מקדימה אבל מאחורה הוא גלי, ולפעמים הוא סתם עקום!) ואם אפשר להשיג את זה בכל המספרות? תודה תודה תודה!!!

angelina1

New member
למה את פשוט לא עושה פן? או את כל

השיער נגיד גלים כאלה??? אם אין לך עודף כסף אז אל תקני חומרי שיער במספרות- כי הם ממש יקרים.. הקרם הכי זול שם זה 70 שקל והיקרים יותר בין 90 ל-120... בכסף הזה אני כבר אקנה חולצה.....

plomphy

New member
כי פעם הייתי עושה

וזה סתם דפק לי את השיער.... עזבי עכשיו בחורף זה מסתדר- משום מה השיער שלי ממש חלק...

Katy Cat

New member
אני רואה אותה בערך פעם בחודש..

אבל אני אסתדר לזכור... אפשר להשיג את זה בבתי המרקחת. אמא שלי קנתה את השמפו לפני 4 ימים בערך, השתמשה ואמרה שזה טוב לדעתה. (אבל זה ממש יקר...).

למעלה